Brynblyanter giver dig mulighed for hurtigt at rette op på, dine øjenbryns udseende. Det vil dog ikke være muligt, medmindre det produkt, du bruger, er langtidsholdbart og præcist. Hvordan vælger man den bedste brynblyant, når skønhedsmarkedet bugner med så mange forskellige muligheder? For at gøre dette let for dig har vi lavet en rangering af de 5 bedste brynblyanter, der alle nyder stor popularitet.

Bryn skal altid fremhæves, men husk at det skal se naturligt ud. Overdrevne øjenbryn kan se ret sjove ud, og det er ikke så sært, da de bestemt ikke ser specielt godt ud. Tjek vores placering og sæt dine bryn som en professionel makeupartist!

TOP 5 BRYNBLYANTER, DER ER VÆRD AT SE NÆRMERE PÅ

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Hvis du værdsætter en ultrafin og nøjagtig brynblyant, kan denne ikke gå ubemærket hen. Nanobrow Eyebrow Pencil er et hit i skønhedsindustrien. Denne professionelle brynmakeupblyant giver et ekstremt langt hold, er robust og nem at anvende. Dens raffinerede spids har altid den helt rigtige hårdhed, fordi den ikke behøver at blive spidset. Den fremhæver alle øjenbrynstyper, så de altid ser naturligt smukke ud. Drømmer du om ideelt kortlagte øjenbryn uden en underlig effekt? Så er denne det oplagte valg, du finder ikke nogen bedre brynblyant end denne! Spidsens perfekte hårdhed fungerer også til fjer-metoden, definerer nedre og øvre kanter eller dækker hele brynet med farve. Vælg en nuance, blandt de fire tilgængelige, du vil blive forbløffet. Den fløjlsagtige formel glider glat henover huden, tegner yderligere hår op og udfylder alle uønskede huller uden at tvære ud eller glide af på noget tidspunkt i løbet af dagen. Produktet sikrer fabelagtig makeup og fascinerende resultater! Savner du bryn, der er perfektioneret ned til mindste detalje? Så kan vi love dig at det er utroligt nemt opnå. Nanobrow Eyebrow Pencil er et meget rost produkt, værdsat af professionelle makeupartister. Gennemtænkte farver, præcis spids, behagelig påføring og selvfølgelig spektakulære resultater – alt dette kan opnås med denne enestående blyant.

2. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow

Denne fantastiske automatiske brynmakeupblyant giver dig mulighed for at opnå drømmeagtige resultater. Den har en indbygget nøjagtig spoolie, der ubesværet adskiller hårene og holder dem på plads dagen lang. Et par enkle bevægelser er nok til at camouflere sparsomme områder og skabe tredimensionelle resultater. Den udtrækkelige applikator tegner yderligere supertynde linjer og efterligner ægte hårstrå. Du kan vælge mellem otte intense farver! Der er også en børste dedikeret til blanding i sættet, så du kan opnå det mest naturlige resultat. Brynmakeup behøver slet ikke være svært! Husk, at den bedste øjenbrynsform er den, der ser subtil ud. Tegn ekstra hår der hvor der er brug for det, og definer derefter buerne og skitserer dem langs deres naturlige form. Maksimalt fyldige øjenbryn på blot et øjeblik!

3. Huda Beauty #Bomb Brows Microshade blyant

Denne glimrende brynblyant har vundet mange brugeres hjerter. Den altid præcise spids er 0,9 mm og kan trækkes ud af hylsteret. Det farver buerne perfekt, fremhæver og udfylder dem med en af de smukke nuancer og former dem korrekt, så de holder hele dagen. Optegn fine linjer, de ligner nemlig naturlige øjenbryn. Den robuste spiralbørste giver dig mulighed for at dosere den helt rigtige mængde farvepigment, hvilket giver et fantastisk look til enhver lejlighed. Den vandfaste #Bomb Brows blyant kan købes i otte farver. Det er vigtigt at fremhæve, at produktet tilbyder brynstyling og pleje i ét og samme produkt. Dens rige formel består af en blanding af E-vitamin, ricinusolie og kokosolie. Resultatet af dette produkt ligner permanent makeup!

4. Charlotte Tilbury Brow Cheat

Tykke øjenbryn som taget direkte ud af et modemagasin? Det er det memmeste i verden! Denne blyant skaber perfekt kortlagte øjenbryn, der holdes på plads, og som er nemme at opnå! Den fås i otte nuancer, der passer til enhver øjenbrynstype. Brow Cheat kæmmer fremragende og fremhæver selv meget usamarbejdsvillige buer. Resultatet holder hele dagen uden behov for touch-ups. Dette magiske produkt udfylder huller og bare pletter, øger den naturlige glans og definerer næsten ubesværet øjenbrynene! Fremhæv skønheden på bare et øjeblik! Det er faktisk muligt takket være Brow Cheat!

5. Dior Backstage Diorshow Brow Styler

Brynblyanten fra dette ikoniske mærke fremhæver brynene med maksimal præcision. Dens udtrækkelige, ultratynde blyant udfylder brynene på de steder, der har brug for camouflage, hvilket skaber tridimensionelle effekter. Denne brynblyant er skabt til alle former for makeup – fra naturligt til dristigt og udtryksfuldt. Brynblyanten her kommer i meget subtile nuancer, så den nemt matcher dine ansigtstræk og skaber et professionelt, stilfuldt makeup-look, hver gang du bruger den. Du skal blot børste dine brynhår opad for visuelt at understrege dine øjne og derefter udfylde brynene helt med blide strøg. Blend farven ind ved hjælp af en raffineret spoolie. Og færdig! Dior-blyanten er ikke den billigste, men den er værd at investere i.