Leder du efter en god maske til svagt og skadet hår? Der er én, der vil give dig professionelle effekter men stadig lader dig være hjemme i fred. Nanoil Keratin Hair Mask udfører mirakler og får flotte anmeldelser. Se hvorfor brugerne siger, at det er den bedste maske til at reparere skadet hår derhjemme. Vi har opsummeret de 5 største fordele ved en Nanoil hårmaske.

1. Nanoil Keratin Hair Mask indeholder keratin af høj kvalitet.

Keratin er et håropbyggende protein. Manglen på det får håret til at se værre ud og svækker dets tilstand. Det er derfor, at keratin hele tiden skal genopfyldes. Den bedste måde at gøre det på er ved at påføre en let, hydrolyseret keratin der kommer nemt ind i håret. Nanoil Keratin Mask er rig på denne type protein: ideel koncentration af hydrolyseret keratin. Det forbedrer strukturerne, reparerer skader inde i håret og på overfladen, så levering af keratin på hyppig basis hjælper håret med at være stærkt, modstandsdygtigt og tykt.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

2. Nanoil Keratin Hair Mask er beriget med en essentiel ingrediens for håret – nemlig panthenol

Panthenol er en anden ingrediens som vores hår behøver for at holde det sundt. Det er et vigtigt fugtende middel, det er en ingrediens der vedligeholde det optimale niveau af hydration i håret. Det efterlader håret silkeblødt og forhindrer spaltede spidser. Det forebdrer også udseendet af håret ved at tilføje glans og elasticitet, og får håret til at se tykkere ud. Håret er også langt nemmere at børste og style.

Derudover er panthenol det perfekte match med keratin, da det intensiverer effekten, samt omslutter håret med et mikroskopisk, beskyttende lag. Med andre ord, er det uerstatteligt!

3. Nanoil Keratin Hair Mask virker fra første gangs brug

Nanoil hårmaske med keratin“WOW”-effekten på håret! Denne maske forskønner håret så snart du bruger den for første gang. Denne behandling lader dig få en effekt som du kender fra salonen, men bare derhjemme. Keratin af højeste kvalitet sammensat med panthenol danner en perfekt og reparerende hårbehandling. Nanoil har fantastiske komponenter der gradvist styrker og genopretter håret, selv i tilfælde af ekstreme skader. Effekten af skinnende og blødt hår kan bemærkes efter bare én gangs brug.

4. Nanoil Keratin Hair Mask er en professionel behandling til nem hjemmebrug

Nanoil masken er et professionelt produkt der vil opgradere din hårplejerutine. Behandlingen giver dig en saloneffekt derhjemme: Keratin i topkvalitet sammensat med panthenol giver en perfekt og reparerende hårbehandling. Nanoil indeholder fantastiske komponenter som gradvis styrker og genopretter håret, selv i tilfælde af ekstreme skader. Effekten af skinnende og blødt hår bemærkes efter bare én gangs brug.

Nanoil top keratin masker

5. Nanoil Keratin Hair mask giver gode effekter, der bekræftes af de gode anmeldelser

Det er sikkert den bedst bedømte hårmaske på kosmetikmarkedet, og ikke bare online. Hvis din frisør ikke har anbefalet Nanoil endnu, så sørger vi for, at han eller hun vil gøre det snart. Nanoil har vundet masser af ranglister over produkter, og slår selv de dyreste hårmasker fra salonerne! Hvis du gerne vil lære mere om de vilde effekter ved Nanoil-masken, så gå ind på [www.nanoil.dk] og gå ind i skønhedsverdenen! Inde på siden kan du finde flere produkter der kan udføre mirakler, og lave en test for at lære dit hårs porøsitet at kende, og skræddersy de bedste produkter til din frisure. Tjek også Nanoil-bloggen og læs nogle professionelle tips til pleje af krop, ansigt og hår.