Inflammation, rødme eller synlige kapillærer på ansigtet? Det er sådan man kan identificere hud med rosacea. Reaktioner på nye kosmetiske produkter er endnu et tegn. Hvis din hud er sådan, så vælg de bedste produkter, der ikke vil gøre huden værre. På dagens liste finder du 7 serummer, som din hud vil elske fra første brug.

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Dette serum er som en skønhedseliksir, både elsket af influencere og hudeksperter. Vi er enige med dem. Den vægtløse og veganer-venlige formel absorberes hurtigt og efterlader ikke nogen fedtede rester. Når det bruges om morgenen, er det som en god make-up primer. Formlen indeholder buckeye-ekstrakt, der er perfekt til hud med rosacea, da det forbedrer og forsegler blodkar, så rødme og synlige blodårer bliver reduceret i ansigtet. Du vil elske effekten lige så snart du påfører Nanoil for første gang. Det lindrer irriteret hud omgående takket være to ekstrakter fra lindetræ og cypress. Endnu en fordel: Et ekstrakt fra den ayurvediske plante, nemlig Punarnava, er infuseret i serummet til at modvirke aldring og hæmme rynker. Ekstra gode nyheder: Flasken indeholder 50 ml serum og har en god pris. Du kan lære mere på www.nanoil.dk

2. Dr Grandel, Couperose Expert Concentrate

Serummet fra Dr. Grandel er rig på grønne pigmenter, og derfor gør det røde pletter omgående mindre synlige. Ingredienslisten er det bedste ved dette produkt. Det indeholder blandt andet rød algeekstrakt, der lyser hyperpigmentering. Ginkgo ekstrakt er dog stadig nøglekomponentet, da det gør karsprængninger mindre synlige og hæmmer aldringsprocessen. Det indeholder 50 ml, som det første produkt, men holder dog ikke længe, da du skal bruge tre pump for én gangs brug.

3. Olehenriksen, Truth Serum

Olehenriksen Serum forbedrer ikke blot svage kapillærer men fugter og lysner også huden. Du kan mærke en forbedring fra start, da det er fyldt med aloe vera. Serummet indeholder vitamin C fra 5 planter, inklusive vild rose, appelsin og grapefrugt, som holder kapillærerne stærke og lysner pigmentpletter. Vitamin C får huden til at ældes langsommere. Det kan bruges to gange om dagen; det giver en fantastisk glød når det påføres om morgenen. Anmelderne siger, at det er nemt og rart at bruge, og har en fin, forfriskende duft. Du kan købe det alene eller som en pakke for at få mere for pengene.

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief, Advanced Face Serum

Kender du til skønhedsfordelene ved svampe? Origins gør og har brugt dem i flere år. Reishi svampe er de mest kraftfulde og reducerer hyperpigmentering og inflammation mens coprinus svampe styrker huden, så den er mindre følsom mod eksterne faktorer. Disse ingredienser giver en intens aroma, men forsvinder hurtigt. Serummet har en blød konsistens og opsuges hurtigt. Derudover kan vi godt lide, at produktet kommer i tre størrelser: 30, 50 og 100 ml. For at få det til at virke hurtigere, kan du også prøve en creme fra Mega-Mushroom kollektionen.

5. La Roche Posay, Rosaliac Ar Intense Serum

La Roche Posay tilbyder et duftfrit serum til rosacea-plaget og sensitiv hud. Reduktion af rødme og forebyggelse fremtidige symptomer på rosacea er produktets vigtigste opgave. Derudover kan det termiske vand i formlen lindre irriteret hud med én gangs brug. Neurosensin styrker effektivt huden, så det er mere resistent mod eksterne aggressorer. Det er ikke en regel, men visse gel-agtige serummer tager lang tid om at trænge ind i huden og efterlader rester på ansigtet, så vi anbefaler at bruge det i din skønhedsrutine om aftenen. Prisen er ikke så slem for en flaske på 40 ml.

6. Beauté Pacifique, Submersive Serum Paradoxe

Ren luksus for dem, der leder efter anti-age serummer, da det indeholder hårdarbejdende ingredienser, såsom squalen og chilensk grapefrø olie, som hæmmer forandringer forbundet med aldring. Fine linjer bliver udglattet og nye rynker hæmmes. Det danner også et filter, der skærmer huden mod eksterne faktorer. Vitamin E i formlen forsegler blodkar og styrker dem, så de ikke kan ses på hudens overflade. Serummet holder i lang tid, da tre dråber er nok til én gangs brug. Det er en fordel, når man ser på den høje pris (det er dog stadig god værdi for pengene).

7. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Produkter fra The Ordinary nyder stor popularitet over hele verden, og dette serum er ingen undtagelse. Hyppig påføring får pigmentpletter til at falme og giver en mere jævn hudtone. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% bekæmper nye rynker, det er flydende og hurtigtabsorberende. Husk at bruge solcreme med produktet. Efter du har påført det, kan du opleve en lidt prikkende fornemmelse eller rødme, men det bør stoppe hurtigt.