Éclat Matissime foundation fra Givenchy er fantastisk når det gælder om at gøre ens teint mat. Produktet kendes generelt for sin fine formular som gør at produktet ikke resulterer i dehydrering af huden og samtidig formår at reducere produktionen af sebum. Den matte effekt holder længe og teinten får et strejf af highlight. Produktet indeholder zink, hvilket plejer huden og modvirker akne. Éclat Matissime indeholder også ingefær og kanel som begge kendes for at gøre hudporerne mindre og give blodcirkulation et boost. Derudover tilbyder dette produkt fra Givenchy også faktor 20 solcremebeskyttelse, hvilket beskytter huden mod rynker og pigmentmærker.

eclat-matissime0

Man kan købe Éclat Matissime i otte forskellige farveskemaer på apoteket: Porcelain, Shell, Sand, Beige, Honey, Gold, Ginger, og Amber. Som du kan se er der masser af nuancer at vælge imellem, så der vil altid være noget som passer til din hudtone. Produktet selvjusterer for at passe til din teint og undgår dermed at skabe smudser og pletter. Denne foundation er god til at dække hudens misfarvninger, men formår ikke helt at dække mørke rande. Éclat Matissime byder på et endeligt resultat som ser naturligt og mat ud.

Produktets indpakning er relativt innovativ. Denne foundation pakkes i en sort æske. Dens øverste del er fremstillet i plastik og kan fjernes for at nå til et hætteglas som hænger sammen med en pumpedispenser. Der kan være 30 ml i flasken. På trods af sin væskekonsistens er produktet let at distribuere med en makeup børste eller svamp. En anden fordel ved denne Givenchy foundation er at den kan bruges året rundt. Den opnår fantastiske resultater uanset årstiden.

Derudover anbefaler producenten at man også køber andre Givenchy produkter. Man kan umuligt blive mindre tiltrækkende ved at bruge Givenchys mange kosmetikker. Disse produkter inkluderer mat pulver, highlighter, concealer, og pudder i fire forskellige nuancer.