Et smukt blik og tykke bryn. Hvordan får man det? Er det en god idé at bruge øjenbrynsbalsam, såsom Nanobrow? Svarene til disse og andre spørgsmål kan du finde lige her. Lær lidt mere om dine øjenbryn.

Til hverdag ønsker vi kun at fremhæve dine bryn så hurtigt og effektivt som muligt, så vi rækker ud efter øjenskygger, blyanter eller gels.

Vi tænker typisk ikke meget over den rolle som øjenbryn spiller i vores liv. De er meget vigtige, da de beskytter vores øjne mod fugt, såsom sved. Af denne årsag, er det vigtigt at tage sig ordentligt af øjenbrynene, i stedet for at erstatte dem med make-up. Husk på – pleje er nøglen til skønhed.

Hvad har dine øjenbryn brug for til at blive tykkere?

Hvert øjenbryn er et hår der begynder sit liv i en lille hårsæk. For at vokse sig tyk, stærk og mørk, skal det bruge ingredienser såsom biotin, zink, silikone, vitamin A og E. De kan findes i naturlige olier (nogle mennesker bruger castorolie på øjenbrynene) men den bedste kombination af ingredienser findes altid i professionelle produkter. Nanobrow er et øjenbrynsserum der virker så effektivt, fordi det indeholder et sæt af perfekt udvalgte fugtende, genopbyggende og vækstfremmende komponenter.

De bedste brynbalsam

En sammenligning af øjenbrynsprodukter som i øjeblikket findes på markedet, viste tydeligt at Nanobrow er det bedste. Det er takket være et par faktorer som er vigtige i den daglige pleje af øjenbryn.

Kun Nanobrow:

  • indeholder planteekstrakter og harmløse ingredienser
  • har en meget let formel og absorberes hurtigt
  • virker direkte på hårsækkene, hvilket gør den meget effektiv
  • har en meget bekvem, lille applikator
  • nærer og forskønner håret

Hvordan virker Nanobrow?

Nanobrow er en professionel brynbalsam, den virker ikke overfladisk. Hele behandlingen begynder med fugtning, genopbygning og styrkning af svækkede hårsække. Det er derfor de første effekter af Nanobrow opstår efter 1-2 uger efter første påføring.

Dette øjenbrynsserum, hvis det bruges hyppigt, genopretter selv utrolig skadet hår, deres sundhed og elasticitet forbedres. Dine øjenbryn bliver smukkere fordi Nanobrow stimulerer deres vækst, fortykker og formørker dem. På ret kort tid, ændrer dine bryn sig og får en smuk form og farve.

Nanobrow: trin for trin guide

Hvordan påføres Nanobrow for de bedste resultater? Tre simple trin er nok, det vigtigste er hyppighed. Det er ekstremt nemt med applikatoren med en blød spids, og formlen der hurtigt absorberes.

Hvordan bruges Nanobrow? Følg 3 simple trin:

  • Trin 1. Fjern make-up og rens huden.
  • Trin 2. Påfør Nanobrow til dine bryn.
  • Trin 3. Vent til produktet er absorberet.