Perfekte vipper er de vipper du kan se fra lang afstand. De forbedrer øjnenes udseende, og skønhed. Desværre er de fleste kvinders øjenvipper ikke så imponerende. DIY Lash Extensions fra Nanolash med deres individuelle klyngevipper kan måske være en af de bedste løsninger. Men er produktet umagen værd?

Hvad er årsagen til at man har svage og korte øjenvipper?

Mange kvinder har problemer med deres øjenvipper – hvad vi mener er vipper der ikke kan prale af at være tykke eller lange.  Normalt er det helt omvendt, nemlig kvinder der klager over at deres naturlige hår er svage og tynde, og selv at mascara ikke hjælper noget.

Kvinder har også en tendens til at have problemer med at deres øjenvipper mister farven hvilket hænger sammen med genetiske faktorer, men også hvordan vipperne behandles og hvilke produkter der bruges på dem. At efterlade make up på øjenvipperne, eller at få lavet øjenvippe extensions kan også være med til at få hårene til at skifte farve.

Sandheden er at der er mange ting som kan svække øjenvipperne. At overbelaste dem kan også gøre at man taber hår, og der derfor kommer huller imellem hårene. Selv vippe serum og lignede kan ikke redde flere års skader.

Hvordan påsætter man øjenvippe extensions uden at overbelaste sine egne øjenvipper?

Kun indtil for nyligt har volumen vippe extensions været umulig. Strip-vipper fandt af når du mindst forventede det, og professionelle øjenvipper ville gøre de naturlige øjenvipper svagere.

Takket være brandet Nanolash som nu er kommet alle kvinder til undsætning med DIY Lash Extensions – et produkt som løser alle øjenvippe problemer uden at dette skader de naturlige hår.

Gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash vil lade dig lave det vippe look du ønsker, på bare 10 minutter. Du skal blot:

  •  Påføre bonderen på de falske øjenvipper, og vente 30-60 sekunder på at den bliver godt klistret.
  •  Tage de kunstige øjenvipper og påsætte dem på, 1 mm væk fra din naturlige vippekant.
  •  Slut af med at påføre sealeren for at fjerne den klistrede overflade som bonderen giver.

Det er alt du har brug for, for at kunne lave en øjenvippe forlængelse uden at skade dine egne vipper. DIY Eyelash Extensions klynge øjenvipper fra Nanolash gør det muligt!

kunstige øjenvipper

DIY Lash Extensions – cluster øjenvipper der kan påsættes på 10 minutter.

Disse individuelle cluster vipper er blevet designet til at tilfredsstille den moderne kvinde – de kommer i 36 individuelle klyngevipper i 3 størrelser (10 mm, 12 mm, 14 mm) og 8 styles. Brandet tilbyder også et helt kit som indeholder:

  •  Nanolash bonder (lim)
  •  Nanolash remover
  •  Nanolash pincetter
  •  Nanolash sealer

Produkterne er i 5ml, hvilket betyder at de vil holde længe, og ligeså vil de falske øjenvipper. En påsætning kræver 4-5 klynge øjenvipper, så en pakke skulle være nok til 4 påsættelser.

DIY Lash Extensions er de kunstige øjenvipper som du selv kan påsætte, og de bliver siddende i op til 5 dage. Du behøves ikke at tage dem af før du sover. Når du er klar til at fjerne dem, vil du se at dette kun tager et øjeblik.

Takket være de forskellige styles, kan du vælge at lave ”Russian Voloume” eller et mere nedtonet look til hverdagsbrug. Du kan påsætte og style dine DIY Eyelash Extensions indtil du opnår det ønskede resultat.

kunstige øjenvipper

Cluster øjenvipper fra Nanolash som kan påsættes derhjemme – vælg produktet som leverer de ønskede resultater!

DIY Lash Extensions er uden tvivl et premium produkt. Disse er lette cluster øjenvipper som du selv kan påsætte. At sætte dem på tager kun 10 minutter, og de sidder hvor de skal i op til 5 dage.

Bland de forskellige klynge øjenvipper for at lave det vippe look som du ønsker. De perfekte falske øjenvipper fra Nanolash er perfekte til alle situationer.