Lash lift er en behandling, der bliver mere og mere populær. Indtil for nyligt har det været noget, der kun fandt sted i skønhedssaloner hos professionelle vippe-artister. Men Nanolash har valgt at leve op til den moderne kvindes forventninger. Nanolash Lift Kit gør det muligt at lave din egen laminering derhjemme. Så hvordan gør man?

Vippelaminering med dette kit fra Nanolash

Lash lift med Nanolash kit – hvad indeholder sættet?

Nanolash er et velkendt brand blandt kvinder. Det har været en kilde til vippepleje og stylingprodukter i lang tid. Men Nanolash Lift Kit er et produkt, der har revolutioneret skønhedsmarkedet og ændret kvinders tilgang til vippebehandlinger.

Pakken inkluderer:

  • Lift – Step 1 – det første lash lift produkt, der skal påføres;
  • Fix – Step 2 – det næste produkt i behandlingen;
  • Keratin Booster – Step 3 – et produkt, der bruges for at afslutte processen og genopbygge vippernes struktur;
  • Silikone-stænger – der er 3 sæt i 3 størrelser i kittet, der bruges til at give vipperne det ønskede buk;
  • Lash Lift-lim – 5 milliliter lim, der bruges til at placere silikone-stængerne;
  • Andet tilbehør, der skal bruges til behandlingen.

Produkterne fås i form af poser på 0,5 milliliter. Dette kit inkluderer 10 poser med hvert produkt, så du kan lave op til 10 lamineringer.

Nanolash Lift Kit er et komplet produkt i høj kvalitet. Det kan bruges af alle kvinder, uanset alder, erfaring og vippernes aktuelle tilstand.

Lash lift med Nanolash kit

Vippelaminering med dette kit fra Nanolash – hvordan gør man det ordentligt?

Nanolash Lift Kit er udviklet til at undgå problemer ved brug. Husk at rense vipperne grundigt før brug – det er vigtigt, at der ikke er produktrester. Vælg stængerne i den rette størrelse, og adskil de øverste vipper fra de nederste.

Sættet er udstyret med instruktioner, der skal følges nøje. Lash lift- og lamineringsprocessen består af en række enkle steps:

  • brug den medfølgende lim til at sætte stængerne fast på øjenlågets vippelinje;
  • påfør Lift – Step 1 – ca. 1 millimeter fra vippelinjen, og lad produktet sidde i 7–10 minutter:
  • fjern produktet med en tør applikator, og påfør Fix – Step 2 – på samme måde – dette produkt skal også sidde i 7–10 minutter;
  • fjern produktet med en våd applikator, og afslut behandlingen med produktet ved navn Keratin Boost – Step 3 – som også skal sidde på vipperne i 7–10 minutter.

Når du har fjernet det sidste produkt fra vipperne, mangler du bare at fjerne silikone-stængerne. Resultatet af dit lash lift og laminering er synligt med det samme. Vipperne er synligt bukkede, og de ser længere og mere fyldige ud. Derudover er de også beskyttet mod skader og reparerede i dybden.

Lash lift og lamineringskit fra Nanolash

Lash lift derhjemme – hvem er denne løsning til?

Dette lash lift og lamineringskit fra Nanolash er en fantastisk løsning til enhver kvinde, uanset vippernes aktuelle tilstand. Det er en nem måde at gendanne og reparere vipperne på, og derudover opnår du også et enestående look.

Resultaterne holder i ca. 8 uger. I mellemtiden har du hverken brug for din lash curler eller utallige lag mascara. Dine øjenvipper vil have et smukt defineret look og se længere ud.

Nanolash Lift Kit er sikkert at bruge. Produkterne er lavet med naturlige, effektive ingredienser. Selv folk med sarte øjne kan bruge dette kit. Det tager bogstaveligt talt kun få minutter, og resultaterne kan ses stort set med det samme. Det er værd at opleve på egen hånd, så du kan lægge din lash curler fra dig.