Lashcode er en mascara der afslører en ny dimension af den klassiske sorte farve og enestående look for alle kvinder. Dette er en utrolig mascara der giver ubegrænsede muligheder for præcis make-up og effektiv vippepleje.

Den perfekte make-up vil bestemt ikke være komplet uden perfekt definerede øjenvipper. Dette er en øjenmake-up der giver ansigtet et mere strålende look da det sætter prikken over i’et for hele make-uppen. En mascara der giver en omgående mulighed for at frembringe skønheden af dit look og vedligeholder denne effekt længe, er alt du behøver. Derfor er Lashcode mascara enhver kvindes bedste ven. Hvad ligger der bag denne revolution?

NY TIDSLØS KLASSIKER

Lashcode er den præcise mascara der giver langvarig og intens øjenmake-up. Den egenskab der får mascaraen til at skille sig ud, er dens justerede form der matcher vores øjenvipper.Dette skønhedsprodukt former øjnene, gør øjenvipperne optisk tykkere ved rødderne og giver en holdbar buet form. Dens præstation skyldes den innovative applikator og den pudderagtige formel. Denne silkeagtige mascara dækker hvert enkelt hår, er god til at adskille øjenvipperne ved at booste deres volumen på samme tid. Derudover gør produktet dine øjne mere synlige med blot et enkelt lag. Eftersom Lashcode mascara når selv de mindste øjenvipper der findes i øjenkrogene, er den i stand til at give en mere intens forlængelse og tykkelse. Det er en klassisk sort farve, men i en moderne, feminin version.

ERGONOMISK APPLIKATOR

Mascara Lashcode kender koden til feminin skønhed. Nøglen til at afsløre hemmeligheden er mascaraens præcise applikator. Den utrolige komfort ved påføringen er på grund af den ergonomiske Lashcode spiral, der er lavet af silikone af højeste kvalitet. Dens form, længde og bredde af børsterne er designet til at få børsten til at separere vipperne perfekt og dækker alle håret med en fløjlsagtig formel uden at efterlade dem klumpede – det er muligt blot med et enkelt strøg af børsten.

Den revolutionerende Lashcode spiral gør det muligt at opnå den perfekte øjenmake-up takket være silikonebørsterne af forskellige længder:

  • den miderste del dækker ideelt de længste og tyndeste vipper med en kulsort farve,
  • den spidse ende når selv de korteste øjenvipper der vokser i øjenkrogene,
  • spiralen af den rette størrelse gør det nemmere at dække de nederste øjenvipper.

DEN HEMMELIGE OPSKRIFT TIL SKØNHED

Lashcode mascara præsenterer kvinder for en ny dimension af øjenmake-up takket være to faktorer. Den endelige effekt påvirkes ikke bare af den perfekt designede spiral, men også på grund af den fløjlsagtige formel med pudderagtige pigmenter der er udviklet af professionelle specialister. Lashcode er en mascara der garanterer effekten af kulsorte øjenvipper fyldt med vitalitet på grund af sættet af naturlige plejende ingredienser. Lashcode er mere end bare make-up. Den indeholder de bedste plejende og vækststimulerende ingredienser, inklusiv soja og hvedeskud ekstrakter, pro-vitamin B5, vitamin E og arginin.

LASHCODE er alt hvad du skal bruge for at forbløffe med dit look hver eneste dag.