Er dit hår tykt og tungt, og kæmper du med at gøre det mere voluminøst? Drømmer du om en fyldigere frisure, og du er træt af konstant fladt hår? Vi kender det bedste produkt, der vil give dig fantastisk hårvolumen og holde din frisure flot!

Hvad er Nanoil Hair Volume Enhancer?

Det er en let og yderst effektiv stylingspray til at øge hårets volumen, og den fungerer fantastisk hver gang. Den vil lave dig skabe en voluminøs frisure ved at løfte rødderne og tilføje langtidsholdbar fyldighed uden at tynge ned. De hårplejende ingredienser i Nanoil Hair Volume Enhancer skærmer mod de dårlige effekter fra solen, koldt vejr, fugtighed, og efterlader håret mere skinnende og blødt. Produktet garanterer volumen, bounce og sundt udseende. Du vil elske det, hvis dit hår plejer at være fladt, ser livløst ud og er umuligt at gøre fyldigere da det taber sin form hurtigt. Nanoil Hair Volume Enhancer løser endelig problemerne med slapt hår.

Hvad er der i formlen?

Denne volumen-forbedrer er ikke blot en fantastisk primer til styling men også en balsam! Ingredienslisten viser:

  • Hvedeprotein – de har en styrkende og forskønnende effekt, og efterlader håret skadefrit, nemt at håndtere og frit for krus.
  • Keratin – det forbedrer strukturen, tykkelsen og tilstanden af håret.
  • Panthenol – det har en fugtende effekt, udglatter håret og afholder det fra at filtre, hvilket får stylingen til at gå bedre, booste glans og levere jævnhed.

spray til fyldigere hår nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer – effekter & fordele

  • Løfter rødderne og tilføjer form til håret.
  • Fortykker håret og gør det fyldigere.
  • Leverer glans, blødhed og gør det nemmere at styre.
  • Nærer håret under styling.

Hvordan bruger man Nanoils booster til hårvolumen?

Super nemt! Spray Nanoil Hair Volume Enhancer på fugtigt hår før føntørring. Friser forsigtigt håret og style det som du vil. Det er dét! Nyd din nye frisure, der kan prale af volumen og fantastisk glans.

Hvor køber man Nanoil Hair Volume Enhancer?

Du kan købe denne volumenbooster hos brandets officielle butik gennem www.nanoil.dk – her går du ind i en verden af skønhed og kan se andre fantastiske produkter til pleje og styling af håret.

 

Nanoil Hair Volume Enhancer – Anmeldelser

Tro det eller ej – dette produkt er et af de topbedømte produkter til hårvolumen på markedet. Både mænd og kvinder elsker at bruge den til perfekt, naturligt hår, som den skaber. Derudover holder flasken på 200 ml i lang tid og prisen er overraskende lav for sådan et godt produkt! Tjek det selv ud her!