Castorolie trender igen! Hvordan skete det? Det er fordi, at det er så alsidigt og effektivt. Blogsfæren og kendisserne har allerede valgt deres elskede kosmetiske olie: det er Nanoil Castor Oil. De har givet den de højeste karakterer og bedste anmeldelser. Tjek hvor mange måder du kan bruge den i din daglige hudplejerutine – du vil blive chokeret!

Castorolie fra Nanoil

NANOIL Castor Oil – en kendis blandt olier

Den mest populære castorolie? Det er uden tvivl Nanoil Castor Oil. Det er et hit og ikke kun på grund af den smukke indpakning. For at sige det simpelt, så er det på grund af dens kvalitet, kapacitet og fine effekter. Den smukke flaske indeholder Ecocert-certificeret olie. Lad os også lige tilføje, at formlen på Nanoil-olie er en smule lettere end olier fra Matas eller apoteket, så den er mere behagelig at bruge i hudpleje.

nanoil castor oil

Castorolie NANOIL – ingredienser

Castorolie er en kilde til essentielle umættede fedtsyrer, samt den unikke ricinolsyre – der kun findes i castorolie. Det er glycerid af 18-carbon ricinolsyre, der er ansvarlig for de unikke egenskaber ved denne olie. Den indeholder også værdifulde proteiner, mineraler og vitamin E. Denne olie har forskellige kosmetiske fordele, der er vigtige til ansigtet, kroppen og håret. Derudover inkluderer kompositionen glycerider fra olie-, linol-, palmitin- og stearinsyre. Alle disse har fordelagtige effekter på huden!

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Castorolie NANOIL – egenskaber

Castorolie har antibakterielle, antiinflammatoriske og svampedræbende egenskaber. Det bruges ofte som en ingrediens i kosmetik til at bekæmpe akne. Derudover er castorolie uerstattelig i genopbygningen af svagt hår, øjenbryn og negle, da det styrker dem og fremmer deres vækst.

TOP 10 MEST POPULÆRE BRUGSMETODER FOR NANOIL CASTOROLIE

  1. Som et øjenbryns- og øjenvippeserum.
  2. For at styrke håret og stoppe hårtab.
  3. Som et serum til skadede spidser.
  4. Til olierens.
  5. Til at fjerne make-up, selv vandfast kosmetik.
  6. Som balsam til skadede og skrøbelige negle.
  7. Til tørre knæ og albuer.
  8. Som en antiseptisk fodbehandling.
  9. Til kropsmassage, som behandling mod appelsinhud.
  10. Super til mænds skægpleje.

Castorolie fra Nanoil – er det værd at købe?

Enhver person der har brugt Nanoil Castor Oil vil indrømme, at den virker helt perfekt! Uanset om dit hår er tungt og stift, eller tyndt, tørt og skadet, eller måske farvet – så vil olien virke 100%! Vælg det, hvis du har fedtet, normal eller tør hud. Det er alsidigt og perfekt til alle! Mange folk vil indrømme, at takket være brugen af castorolie, så forsvinder urenheder fra deres ansigter, olien styrker håret og stopper hårtab, og genopbygger øjenvipperne og fortykkede øjenbryn!

For flere detaljer, så tag et kig på den officielle hjemmeside fra producenten nanoil.dk