Udover at dække hudens ufuldkommenheder virker denne foundation også som camouflage. Denne HD foundation fra Makeup Forever tilbyder usynlig dækning, hvilket vil sige at vi får to produkter i et – camouflagen af pigmentmærker, rynker, og sprænge kapillærer samt det såkaldte makeupfrie look.

HD foundation dækker selv de mindste ufuldkommenheder. Derudover udglatter og udligner den din hudtone. Produktet byder på et gennemsigtigt finish hvilket betyder at dens nuance falder ind i hudtonen. På denne måde bliver den usynlig og følelsesløs. Med andre ord producerer denne makeup et makeupfrit look. Derudover absorberer HD foundation sebum overskuddet, hvilket gør at man får et mat look som tilbyder fantastisk dækning. En af de andre fordele er at produktet holder længe og er effektivt. En pakke indeholder 35 ml. Det er vigtigt at indse at HD foundation ikke tilstopper porerne. Den fremhæver ikke hudens tørhed og har hypo-allergene egenskaber. Der er dog et par ulemper ved produktet. Hvis du for eksempel har fedtet hud skal du huske at bruge et lag mat pulver – det bliver du nødt til at gøre flere gange om dagen. Derudover får man tør hud af at bruge produktet hver dag, hvilket gør at det virker mere tiltrækkende hen af vejen. En anden ulempe er at man skal være forberedt på at HD foundation kan ændre farve hen af dagen.

Make Up

Der er noget ved kosmetikkens fysiske udseende. Denne HD foundation fra Makeup Forever befinder sig i en gennemsigtig flaske med en pumpe. Denne dispenser gør det muligt at bruge makeuppen bedst muligt da man kan få nok til at dække hele ansigtet med et lag. Man vil jo helst undgå en makeup maske. Derudover kan man købe HD foundation i forskellige farver, uanset om man vil have pink porcelæn, elfenben, hud, ørken, mandel, vanilje, gylden honning, brun, eller kaffe. Da der findes så mange forskellige farver kan det godt betale sig at finde ud af hvilken der matcher ens hudtone bedst. Hvordan gør man det? Put et par af de forskellige farver på din hage og kig godt på dem. Den som bedst matcher dit udseende er selvfølgelig det bedste match. Sidst men ikke mindst bør vi nævne at en foundation altid bør være en eller to toner lysere end din huds naturlige tone.