Nanolash mascara - definition og pleje i ét

Mange kvinder plejer deres udseende dagligt ved at bruge forskellige cremer, hårmasker eller bodyscrubs. Desværre glemmer en stor del af dem at pleje deres øjenvipper, og det er mindst lige så vigtigt. Nanolash kan hjælpe med dette. Dette mærke tilbyder en Volume Up Mascara, der forstærker vipperne Nanolash Length & Curl Mascara, der forlænger og bukker vipperne. Begge produkter gør et godt stykke arbejde med at definere vipperne og har aktivt plejende formler, der hjælper med at give dem næring.

Nanolash mascara – definition og pleje i ét

Øjenvipper er normalt kun associeret med æstetiske aspekter. De fleste kvinder bruger mascara hver dag for at fremhæve deres øjne. De må dog ikke glemme, at øjenvippernes vigtigste rolle ikke er at fremhæve øjnene, men at beskytte dem, så de skal plejes ordentligt.

Med det in mente har Nanolash-mærket lavet Volume Up Mascara, en forstærkende mascara, samt Nanolash Length & Curl Mascara, med en formel, der ikke kun forbedrer vippernes udseende, men også plejer dem.

Nanolash mascara

Disse produkter gør det muligt for kvinder at pleje deres øjenvipper uden den store indsats. Faktisk behøver de ikke at gøre mere end at påføre mascaraen. Hvis du er vant til at gøre dette hver dag, er alt, hvad du behøver, at købe en af mascaraerne fra Nanolash. Hvis du har den i din makeuptaske og bruger den, mens du lægger din makeup, vil resten ske af sig selv.

Både den forlængende og forstærkende mascara fra Nanolash fremhæver vipperne og forhindrer dem i at falde ud

Nanolash Volume Up Mascara har en aktivt plejende formel og Nanolash Length & Curl Mascara har ingredienser, der danner et beskyttende og okklusivt lag på vipperne. Det er gode valg for enhver kvinde, der går op i sit udseende. Førstnævnte får vipperne til at fremstå visuelt meget fyldigere. En sådan volumen er mange kvinders drøm. Den anden forlænger derimod vipperne intensivt og giver dem et perfekt buk.

Begge mascaraer har meget skånsomme formler. Derfor virker de meget skånsomt på øjenområdet, så øjenvipperne ikke udsættes for skader. Takket være de aktive ingredienser styrker mascaraerne fra Nanolash dem, hvilket yderligere er brugbart for at forhindre deres overdrevne tab. Med tiden vil dette kunne ses på grund af deres øgede volumen. Der er kun én betingelse – du skal fjerne dem på den rigtige måde.

Du kan bruge vatrondeller til dette. Hvis de er genanvendelige, skal de altid være helt rene. Når du tørrer øjnene med en vatrondel, skal du gøre det forsigtigt. Øjenområdet bør aldrig gnides, da man ikke kun kan beskadige øjenvipperne, men endda gøre at de falder ud.

Plej dine øjenvipper med Nanolash mascaraer

Den forstærkende mascara og den forlængende mascara fra Nanolash giver omfattende regenerering og styrkelse

En mascara er et produkt, som generelt kommer i kontakt med øjenvipperne i løbet af dagen. De fleste kvinder påfører den om morgenen, inden de går på arbejde, og fjerner den først om aftenen, inden de går i seng. For at pleje øjenvipperne ordentligt er det vigtigt, at produktet ikke skader dem, men tværtimod giver dem næring.

Produkterne fra Nanolash gør netop det. Den forstærkende Nanolash Volume Up Mascara har en særlig plejende formel med regenererende og styrkende egenskaber for vipperne. Den indeholder hvedekimolie, acacia senegal-gummi, E-vitamin, ris- og carnaubavoks samt panthenol. Samtidig giver denne forstærkende mascara vipperne utrolig volumen. Efter bare et par strøg med børsten ser de ekstremt sunde og fantastiske ud.

Den forlængende Nanolash Length & Curl mascara er et produkt, der også er rigt på nærende ingredienser. Desuden beskytter formlen vipperne mod skadelige frie radikaler og stimulerer deres vækst. Den indeholder: ekstrakt af grønne teblade, ekstrakt af kaktusblomster samt acacia senegal-gummi, E-vitamin, ris- og carnaubavoks samt panthenol. Derudover løfter denne forlængende mascara synligt vipperne og bukker dem.