Designere har gang på gang bevist at de også kan udvikle kosmetik; de er ikke begrænsede til tøj og tilbehør. Det samme er sandt for Burberry og det har derfor været muligt for firmaet at producere Velvet Foundation.

Når man hører ordet ’Burberry’ tænker man på det velkendte ternede mønster som repræsenterer hvert eneste sæt tøj og tilbehør fra det britiske modehus. Nu kan man finde selv samme mønster på en flaske med makeup foundation. Det ternede mønster kan findes på flaskens indpakning, så det er umuligt at overse produktet når man leder efter det perfekte kosmetikprodukt. Burberry makeup foundation er dog mere end et produkt med en tiltalende indpakning… men nu hvor vi snakker om produktets udseende kan vi fortælle at det befinder sig i plastik indpakning og er placeret på en måde som gør det muligt at se produktet og brand inskriptionen til hver en tid. Applikatoren er en pumpe som gør det nemt at distribuere makeuppen ordentligt. Når pumpen vender til højre er den åben og når den vender til venstre kan man lukke flasken og på denne måde undgå at makeuppen løber løbsk.

Burberry Velvet Foundation1

Man kan købe Burberrys Velvet Foundation i ti forskellige beige og brune nuancer. Produktet dækker hudens urenheder og udglatter dennes tone. Derudover tilbyder det et mat finish så man slipper for at skulle bruge gennemsigtigt mat pulver. Produktet kan dog have en glansfuld effekt på fedtet og kombination hud. Den bedste måde at bruge produktet på er ved at bruge fingerspidserne til at dubbe det på huden. Man kan også bruge en svamp eller en flad makeup børste.

Burberrys Velvet Foundation indeholder ingen olierige ingredienser. Det kan faktisk siges at dette produkt har en oliefri formular. Produktet indeholder derimod vildrose ekstrakt som har en fugtgivende, velduftende effekt og samtidig tilbyder en lethed og komfort som man kan have glæde af hele dagen lang. Med andre ord gør den lette konsistens det muligt at have makeup på hele dagen uden at man kan mærke det.

Sidst, men ikke mindst, er det godt at vide at kosmetikflasken indeholder 30 ml Velvet Foundation. Det anbefales at man ryster flasken før brug.