Smuldrer og flager din mascara et par timer efter at du har påført den? Det viser sig, at det ikke kun er et problem som du oplever. Det er et helt almindeligt problem for mange kvinder på verdensplan. Øjenvipper som er klistret sammen, eller en mascara som tværer ud, kan nemt ødelægge hele makeuppen. Ingen kvinde skal acceptere dette. Det er tid til at opdage den seneste rangering af de bedste mascaraer.

Mascara – en løsning for alle kvinder!

Mascara er et af de produkter, som bogstaveligt talt er skabt til alle kvinder. Man kan ikke helt sige det samme om for eksempel semi permanente øjenvippe extensions, hvor man er fastlåst til den samme effekt og udseende længe, og dette ikke bare kan ændres. Det er derfor kvinder tænker så meget på at finde den perfekte mascara.

En mascara skal helt sikkert give exceptionelle resulter og på samme tid skal den kunne holde i flere timer, uanset om man er på arbejde eller til fest.

Men, findes en sådan mascara overhovedet? Det viser sig faktisk at ja, det gør den. Det er nu bare sådan at du skal vide hvordan du finder den, og det kan være svært. 

TOP 4 mascaraer – Følgende produkter bliver helt sikkert et stort hit!

Skønhedsmarkedet er virkelig fyldt til randen med endeløse udvalg af forskellige mascaraer. Samtidig er det ikke alle disse produkter, som faktisk fortjener din opmærksomhed.
 
Den følgende mascara rangering inkluderer kun dem, som ud fra meninger fra dem der har prøvet dem, og er ægte makeup fans faktisk har en change for at blive et virkeligt hit. Nu er det tid til at lære dem bedre at kende, og måske endda teste dem.

1. Nanolash mascara

Der kan kun være en i toppen ikke? Det viser sig at denne mascara fra Nanolash indtager førstepladsen her! Produktet kommer fra et velkendt og velrenommeret brand som aldrig skuffer deres kvindelige følgere.

Mascaraen fra Nanolash holder ekstremt længe. Den drysser ikke, og klumper heller ikke i løbet af dagen. Den tværer heller ikke ud, selv ikke når den bliver udsat for fugt. Alle kvinder kan derfor bruge denne på deres vinterferie.

Produktet kommer også med en perfekt formet børste. Den er lavet af silikone af høj kvalitet, og separerer øjenvipperne præcist uden at efterlade klumper. Selv kvinder med hængende øjenlåg vil kunne nå selv de korteste øjenvipper.

VIGTIGT: Når du besøger brandets hjemmeside vil du opdage at du kan vælge imellem følgende produkter:

Denne variation sikrer at der er en mascara til alle behov, og du kan finde lige den mascara der passer til dine behov.

2. Lashcode Mascara

På andenpladsen har vi en anden  udfordrer til den bedste mascara. Vi taler om mascaraen fra Lashcode som gør øjenvipperne både længere og tykkere. Produkt modtog også virkelig mange positive anmeldelser fra de fleste brugere.
 
Lashcode Mascara har en børste, som der gør påføringen til en sand fornøjelse. Dens velformede børste, som er lavet af silikone, kan nå selv de korteste øjenvipper. Derudover, er mascaraen fra Lashcode også langtidsholdbar. Dem der havde prøvet den klagede ikke over, at den i enden af dagen begyndte at drysse, eller så grim ud.
 
Du skal vide, at denne mascara teoretisk set ikke er vandfast. Men, ingen af anmeldelserne hævdede at den begyndte at tværer ud hvis den blev udsat for fugt.

3. Clarins Be Long Mascara

Clarins Be Long Mascara er en mascara som gør øjenvipperne længere. Den skulle gøre vipperne lange og smukt definerede, og de fleste der havde prøvet den beskrev ikke at den ikke formåede at give dem dette. Men samtidig var det tydeligt, at dette produkt har nogle ulemper.
 
Hvis vi starter på den positive side, så er børsten karakteriseret ved at den har en rigtig god form. Børsten er spids i enden, hvilket gør det lettere at bruge den. Dog er der ingen tvivl om, at holdbarheden af mascaraen er tvivlsom. Mange der havde testet den, pegede på, at de bemærkede at den begyndte at drysse, og smuldre sidst på dagen. Når mascaraen udsættes for fugt, udtværer den desuden på øjenlågene og efterlader nogle grimme sorte mærker.

4. Maybelline Great Lash

Ranglisten inkluderer også et produkt der fås alle steder.  Maybelline Great Lash er en mascara, der helt sikkert skiller sig ud med den lyse, og meget farverige indpakning. Der er sådan set ingen store klager over effekterne som kan opnås med denne mascara.

På samme tid ser det dog ud til at børsten er det største problem, sammen med holdbarheden på produktet. Selve børsten har nogle ret stive børstehår, hvilket gør det lidt mere problematisk at nå de helt korte øjenvipper. I forhold til dens holdbarhed, er dette heller ikke særlig godt. Brugerne der havde testet produktet beskrev at den begyndte at smuldre efter bare få timer.  

Oversigt over rangeringen

Hvordan vælger man den perfekte mascara? Overordnet set er det værd at kigge på listen ovenfor. Mascaraerne som er inkluderede i listen, herunder specielt mascaraen fra Nanolash vil helt sikkert ikke skuffe dig.

Kvinder skal overveje hvad de finder mest vigtigt når de bruger en mascara. På denne måde kan de lettere vælge den perfekte mascara.