Hyaluronsyre er vigtig for sund hud. Mangler man hyaluronsyre i huden vil det føre til slap hud, tab af elasticitet og rynker tidligere. Derfor er hemmeligheden til fejlfri hud det rigtige produkt med den bedste form for hyaluronsyre. Vi hjælper dig med at vælge en. Se de højst rangerede serummer som er specialister i at øge fugtniveauet i huden og få den til at se yngre ud.

Hvorfor hyaluronsyre?

Det er det eneste stof, der kan holde 1000 gange sin egen vægt i vand. Det er en virkelig ekstraordinær fugtgiver, der holder vævene i huden unge og elastiske. Hyaluronsyre fylder de intercellulære rum i huden. Niveauet af hyaluronsyre i huden falder med alderen, og huden begynder at blive slap og hænge og får rynker. Hvis vi vil undgå rynker og at huden bliver slap for tidligt, skal vi tilføre hyaluronsyre med de rigtige hudplejeprodukter.

EFFEKT AF HYALURONSYRE ANSIGTSSERUM I GOD KVALITET

  • fem gange højere fugt niveau
  • intensiveret syntese af hyaluronsyre
  • syntese af kollagen og elastin stiger med 50%
  • 80% fugt-boost i huden
  • sågar op til 70% mindre synlige rynker

TOP 10 Ansigtsserummer Med Hyaluronsyre

1. Nanoil Hyaluronic Face Serum 50ml/1.69oz

den bedste ansigtsserum Nanoil

★ DE HØJESTE VURDERINGER
★ DEN BEDSTE HYALURONSYRE MED LAV MOLEKYLÆR VÆGT
★ PERFEKT FUGTGIVENDE EFFEKT
★ ANTIAGING, ELASTICITET, FYLDE
★ IDEEL TIL AT BRUGE UNDER MAKE-UP

“VIP” fugtgiver til huden. Brugerne af Nanoil serummet siger, at det er det bedste hyaluronsyre serum på markedet. Den indeholder den fineste syre med en lav molekylær vægt, der absorberes perfekt og når dermis og dermed forynger, fugter perfekt, nærer og styrker huden. Hyaluronsyren fra Nanoil gør huden fejlfri og rynkefri. Det passer til enhver hud (og alder ), 20+, 30+, 50+, 60+), inkl. moden, træt, slap, couperose hud. Det gavner også ung hud, der har brug for et boost af væske.

Se alle detaljerne på Nanoils hjemmeside: www.nanoil.dk

2. Mesoestetic Ha Densimatrix Multi-Molecular Hyaluronic Concentrate 30ml/1oz

★ FLERE NIVEAUER AF HYDRERING
★ BOOST AF ELASTICITET
★ ANTI-AGING EFFEKT
★ UDFYLDER RYNKER

En frisk, let, flydende gel, der absorberes perfekt af huden. Det efterlader ikke en fedtet film. Et perfekt serum at bruge om dagen fordi det har en god fugtgivende effekt og fungerer godt under make-up, hvor den holder huden konstant hydreret. Dette ansigtsserum er ideelt til enhver hud og alder. Det er ikke komedogent, så det kan bruges på hud med akne. Det virker også på den modne hud og de første tegn på aldring.

3. Drunk Elephant B-Hydra™ Intensive Hydration Serum 50ml/1.69oz

★ BOOST AF FUGT
★ KVALITETS HYALURONSYRE
★ CERAMIDER & PLANTEKSTRAKTER
★ REPARATION OG REVITALISERING AF HUDEN

Et high-end serum, der ikke kun indeholder hyaluronsyre. Brandet ønsker at udnytte kraften i ingredienser, der forynger huden, holder på fugt og eksfoliere døde celler takket være genoplivende frugtsyrer. Formlen består af hyaluronsyre, reparerende ceramider og linse/æble/vandmelonkompleks. Drunk Elephant Face Serum absorberes hurtigt og fugter huden perfekt og beskytter den mod de negative effekter af miljøfaktorer. Det er perfekt til træt, kedelig hud, der har mistet elasticiteten, fordi den ikke har nok fugt.

4. Thalgo Hydra-Marine Serum 30ml/1oz

★ HYDRERER 24/7
★ LETVÆGTS SERUM PERFEKT TIL UNG HUD
★ SEBUMBALANCE
★ ANTI-AGING EFFEKT, FYLDE I HUDEN

Dette lette serum fugter effektivt huden, uden at den føles tung. Det virker på fedtet og kombinationshud, og balancerer olieudskillelse. Det gør frisker huden op, forbedrer elasticiteten og holder den sund hele tiden. Kombinationen af aktive stoffer i Thalgo Serum – såsom hyaluronsyre i høj kvalitet og algerekstrakt – er hemmeligheden til at skabe et godt letvægts-serum for enhver hudtype og alder. Men det er specielt designet til ung, slap hud, der har tendens til at miste hydrering.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum 30ml/1oz

★ GOD FUGTGIVENDE EFFEKT
★ LET, GODT ABSORBERET SERUM
★ BLID PLEJE AF UNG HUD
★ IDEELT VALG TIL TØR HUD

Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum fra The Ordinary indeholder en hyaluronsyre med medium molekylvægt. Med andre ord virker dette produkt på det ydre lag af huden – epidermis – ved at danne et okklusiv lag og låse fugten i huden inde. Det er et godt valg til elastisk, fugtet hud som bare skal have en form for beskyttelse imod tab af fugt i huden. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum er perfekt til ung hud, som har tendens til at miste fugt. Hyaluronsyren arbejder sammen med B5-vitamin og panthenol, som har en let eksfolierende effekt.

6. It’s Skin Hyaluronic Acid Serum 30ml/1oz

★ GIVER FUGT I OP TIL 12 TIMER
★ STYRKENDE EFFEKT OG FORBEDRING AF ELASTICITETEN
★ NÆRER OG REPARERER
★ BESKYTTER MOD TØRHED

Hyaluronsyren i It’s Skin Serum har en fugtgivende og fyldende virkning. Det leverer fugt og næringsstoffer og sørger for at det bliver i huden. Den gode kvalitet af hyaluronsyre er parret med acerolaekstrakt, som er en rig kilde til C-vitamin og antioxidant, der hæmmer aldringsprocessen, lysner huden let og forbedrer en træt, kedelig og livløs hud. Takket være den lette, flydende formel absorberes serummet It’s Skin hurtigt og er et godt match til fugtighedscreme og foundation (det er en god make-up primer).

7. Sesderma Hidraderm Hyal Serum 30ml/1oz

★ ANTI-AGING EFFEKT
★ INTENSIVT BOOST AF FUGT OG EN BESKYTTENDE EFFEKT
★ REPARATION OG REVITALISERING AF HUDEN
★ IDEELT SERUM TIL TØR HUD

Sesderma Hidraderm Hyal SERUM er ideelt både til de første små linjer og de dybe rynker i ansigtet. Syren kombineres med ceramider, fedtsyrer, retinol og retinaldehyd-liposomer – de har alle en anti-aging virkning. Sesderma Face Serum egner sig i høj grad til huden i 40’erne, 50’erne, 60’erne. Det forbedre hudens elasticitet og sørger for at den modne hud bevarer dens fylde. Det olieagtige produkt er bedst at bruge om aftenen, fordi det er ret tykt og det tager lidt tid før det er absorberet.

8. Mizon Hyaluronic Acid 30ml/1oz

★ HYALURONSYRE MED MEDIUM MOLEKYLÆR VÆGT
★ OKKLUSIVT LAG PÅ HUDEN SOM HOLDER FUGTEN INDE
★ FUGT-BOOST I FEDTET OG KOMBINERET HUD
★ LET, GODT ABSORBERET SERUM

Serummet med en dosis hyaluronsyre er et af de mange serummer fra det koreanske mærke. Det er et populært valg blandt unge. Det holder den unge hud hydreret og tager sig af fedtet, kombinationshud som kæmper med den overskydende ansigtsolie. Det fugter huden uden at give det den usunde glans – et godt valg til fedtet hud, der kræver et let produkt som huden har nemt ved at absorbere. Det er et okay hydrerende ansigtsserum, som kan bruges under make-up. Men serummet har alt for mange komponenter og en meget høj pris.

9. Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum 30ml/1oz

★ IDEELT SERUM TIL TØR, DEHYDRERET HUD
★ PLEJENDE OG BESKYTTENDE VIRKNING
★ GOD AT BRUGE EFTER EN ANSIGTSBEHANDLING
★ FUGT-BOOST OG BESKYTTELSE MOD TRANSEPIDERMALT VANDTAB (TEWL)

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum indeholder hyaluronsyre med medium molekylær vægt. Det bevarer fugten og beskytter huden mod vandtab (TEWL), men det virker ikke så intenst som andre produkter med hyaluronsyre som vi præsenterer her. Udover hyaluronsyre, indeholder serummet også B5-vitamin, som intensiverer den hydrerende effekt. På samme måde som hyaluronsyre styrker B5-vitaminet også hydrolipid-kappen i huden. Medik8 Serum fungerer ret godt, og det anbefales at bruge det efter en ansigtsbehandling, for at rette op på tør hud. Men det er ikke godt som et anti-aging produkt. Det er blot et dag-serum til brug under make-up, som hydrerer huden godt.

10. Vichy Minéral 89 Face Serum 50ml/1.69oz

★ NATURLIG HYALURONSYRE
★ BEDSTE FOR HUDEN I 20’ERNE, 30’ERNE OG 40’ERNE
★ LETVÆGTS -, VANDBASERET SERUM
★ KOMPLEKS MED 15 MINERALER

Dette serum indeholder hyaluronsyre udvundet fra planter (natrium hyaluronat) Vichy har lavet et produkt, der fugter og genopliver huden. Den store flaske indeholder en formel der er fri for parabener og duftstoffer. Derfor er Vichy Serum godt til følsom hud, da det fugter godt og absorberes let. Det anbefales for det meste til ung hud eller hud der viser de første tegn på alderdom. Det er ikke-komedogent, så det fungerer godt under make-up.

Hvordan anvendes hyaluronsyre?

Ren hyaluronsyre anvendes ofte som et semi-produkt. Men hvis den bruges alene, uden de rigtige komponenter, trænger den ikke lige så effektivt ind i huden. Ideelt set bør vi gå efter et omhyggeligt sammensat ansigtsserum for at få det bedste ud af hyaluronsyren. Formlen bør bestå af stærkt koncentrerede ingredienser, der kraftigt hydrerer og forbedrer huden – det er det de mest effektive serummer gør. Lad os vælge et der er topkvalitet og har de højeste vurderinger.