Brow gels er produkter, der normalt vælges af kvinder, der ønsker at tage kontrol over deres øjenbryn hurtigt og nyde deres fænomenale make-up hele dagen lang. Valg af den rette brow gel er ikke en nem opgave, så derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt. Læs videre for et bedre valg?

Vi præsenterer dig her for vores top gels til øjenbryn, der netop leverer den effekt du ønsker. Har du tynde bryn, der har brug for mere fylde? Måske vil du blot tæmme viltre brynhår? Sætter du pris på langtidsholdbart hold?

Hvert af de bryn gels vi har inkluderet på vores rangliste har masser af fordele, der vil få dig til at blive helt vild med dem. Hvilken vil du vælge til sidst? Det er din beslutning!

TOP 5 ØJENBRYNSGELS

1. Nanobrow Eyebrow Gel

NANOBROW LAMINATION GEL

Der er ingen tvivl om, at dette er et revolutionerende brow gel indenfor make-up. Hvis du ikke har brugt den før, så er det på tide at lære den at kende for dens utrolige effektivitet. Nanobrow Lamination Gel friserer, styler og fremhæver den naturlige form på brynene super fint. Takket være gel-formlen, vil du skabe et lamineret bryn look, der ellers kun er muligt at lave ved at booke en tid hos skønhedssalonen. På denne måde sparer du tid og penge, som du ellers skulle bruge på en dyr behandling. Efter at have brugt Nanobrow gel, vil dine øjenbryn blive stylede og definerede, samt se super naturlige ud. Påføringen er simpel og behagelig. Denne brow gel holder hårene i op til 24 timer! Den består af castorolie i en hydrogeneret fraktion, der giver det rette niveau af fugt og styrke, samt beskyttelse mod skader. Friserede, tykkere og fyldigere øjenbryn? Nanobrow Lamination Gel gør det muligt med minimalt arbejde!

Mere information kan findes på den officielle hjemmeside – nanobrow.dk

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Mister Brow Groom er en transparent brow gel, der tæmmer usamarbejdsvillige hår og styler dem uden et tegneserieagtigt resultat. Skab den ønskede volumen og elasticitet, takket være dette produkt. Formlen på denne brow gel klistrer ikke. Produktet tørrer super hurtigt og du kan finde vitamin B5 i kompositionen, der har ansvaret for pleje af bryn. Produktets spolebørste er formet på en måde, så du undgår rodet, trættende og tidskrævende påføring. Langtidsholdbar definition uden grimme klumper – det er Mister Brow Groom! Denne brow gel virker utrolig godt for både kvinder og mænd. Du kan bruge den alene eller i kombination med andre produkter, såsom en brynblyant eller pomade.

3. TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Naturlige men tykke og flot definerede bryn er en drøm for masser af kvinder. Med Brow Wig Eyebrow Gel er det muligt at få det til at gå i opfyldelse. Den særlige børste former og fremhæver øjenbrynene.. Gel-formlen vil helt sikkert stjæle dit hjerte. Der er delikate fibre i denne brow gels komposition, der udfylder uønskede huller og leverer en wow-effekt på få øjeblikket. Tæm dine øjenbryn bedre end nogensinde før – med unikke Brow Wig Eyebrow Gel!

4. ILIA Essential Brow Gel

ILIA Essential Brow Gel er en naturlig brow gel, der efterlader dine bryn tykkere, fyldigere og flot stylet. Opnå et blødt og elastisk hold med et mat finish. Den lette, cremede formel i denne brow gel forhindrer følelsen af stram hud og et dryssende resultat. Den tosidede børste garanterer nem og pletfri påføring.

5. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Denne brow gel fra Revitalash Cosmetics er et multifunktionelt produkt, der virker perfekt hvis du skal tæmme, forme og style dine brynhår. Omgående og langtidsholdbare resultater vil helt sikkert tiltale dig fra første gangs brug. Den fantastiske teknologi med bløde polymerer lader dig styrke og forbedre udseendet samt tilstanden på dine øjenbryn. Denne brow gel passer til veganere og indeholder hverken parabener, ftalater, BHT eller duftstoffer. Den har en tosidet applikator med en stylingbørste og en kam, der giver en nem påføring. Takket være den vandfaste formel, kan du nyde dit look hele dagen og glemme alt om sparsomme områder og viltre brynhår. Denne brow gel har nærende egenskaber, der forhindrer brynhårene i at knække. Hvis du bruger Revitalash Hi-Def Brow Gel, vil du ikke tro, at dine bryn ser ud som de gjorde før du påførte denne gel!