Vidste du, at du kan forkæle dit hår med flydende guld? Du skal barehave fat i Nanoil Argan Hair Mask og overlade din frisure til arganolie – Marokkos flydende guld, som indeholder over 100 forskellige stoffer med en fantastisk plejende effekt. Det er en luksuriøs naturlig hårpleje, som du helt sikkert fortjener!

Arganolie er blevet behandlet som et naturligt medicin- og skønhedsprodukt i Fjernøsten i evigheder. Denne marokkanske skat bliver kaldt flydende guld, fordi det tager lang tid at udvinde olien, næringsindholdet er enormt og olie er virkelig guldfarvet. Dette usædvanlige stof er en naturlig skønhedsforstærker, der er koldpresset fra nødder fra Argantræet og føjet til den bedste kosmetik. Den store forskønnende effekt kan kun findes i den originale arganolie – den, som Nanoil tilbyder.

Nanoil Argan Hair Mask | Formål

Nanoils hårmaske med arganolie er et godt valg for folk som har svagt hår som har tendens til at blive uglet. Den har bedre ingredienser end de fleste masker, plus den er fri for parabener, så det er en naturlig løsning. Den virker på enhver hårtype og følsomme hovedbunde. Nanoil Argan Hair Mask er et godt valg, hvis dit hår spalter, knækker og falder ud i overflod. Den giver den nødvendige forstærkning og beskyttelse fra rod til spids. Med et så godt produkt kan du få de bedste salonlignende effekter derhjemme.

Nanoil Argan Hair Mask | Virkning

Når du først har valgt Nanoils maske med arganolie, kan du glæde dig til de bedste resultater. Regelmæssig brug af Nanoil Argan Hair Mask giver essentielle næringsstoffer, fugter og intensivere reparation af ødelagt hår. Som følge heraf er håret efter bare 2-3 uger meget tykkere, stærkere og mere modstandsdygtigt. Virkningerne af at bruge Nanoil Argan Hair Mask:

  • håret falder ikke ud i så store mængder.
  • håret repareres og bliver modstandsdygtigt.
  • hårets spidser spalter ikke så let.
  • skørt hår styrkes.
  • håret kruser mindre.
  • håret bliver fugtet, glat og glansfuldt.

Nanoil Argan Hair Mask | Ingredienser

Den utrolige effekt flyder fra den lette, ikke-overbebyrdende formel, som er mættet med de bedste ingredienser. Hvad er de helt præcist? De fineste komponenter og den naturlige sammensætning gør Nanoil Argan Hair Mask til det perfekte valg til hår der skal repareres. Det allerede nævnte flydende Marokkanske guld er hovedingrediensen – naturlig, koldpresset, uraffineret arganolie: kilden til polyphenoler, E-vitamin, fedtsyrer og ca. 100 andre gavnlige stoffer.  Olien er parret med panthenol, eller provitamin, som intensiveret reparation af håret, revitaliserer og giver det optimale niveau af fugt. Sammensætningen er simpel og vandbaseret, og derfor vil den ikke få håret til at føles tungt.

Nanoil Argan Hair Mask | Brug

Nem anvendelse er en anden fordel ved Nanoil Argan Hair Mask. Behandlingen tager ikke lang tid. Det vil tage dig omkring en time hver uge, fordi producenten anbefaler at man bruger den 2 gange om ugen, og lader masken sidde i håret i 15-20 minutter. Når du tilføjer den tid du bruger på at opføre masken og skylle den ud igen, er det stadig ikke meget tid du skal dedikere til det for at få smukt, stærkt og genoplivet hår.

Nanoil Argan Hair Mask | Anmeldelser

Hvis du stadig er usikker på om Nanoil Argan Hair Mask er noget for dig, så kan anmeldelserne måske være mere overbevisende. Det er en af de bedst sælgende hårmasker med arganolie – anbefalet af brugerne såvel som hårstylister i verdensklasse, som vægter kvalitet og effektivitet højst. Kombinationen af den lette formel som er fyldt med de bedste ingredienser, de hurtige resultater og den konkurrencedygtige pris er grundene til at Nanoil Argan Hair Mask er et forsøg værd. Hvis du gerne vil prøve masken, så besøg den officielle hjemmeside: www.nanoil.dk