Kvinder stiller ofte dem selv det følgende spørgsmål: ’Hvordan kan jeg få smukke øjenvipper?’ Resultatet er ofte at de tager en risiko og prøver sig frem med forskellige kosmetikterapier. Disse terapier er nogle gange enkle og ligetil – men de kan også være utroligt dyre og underlige. Brug af ricinusolie betragtes som en af de nemmeste løsninger til forbedring af øjenvippernes kvalitet. Metoden virker meget effektiv, men mange sidder sikkert derhjemme og undrer sig over om ricinusolie mon virker for alle. Olien koster en pæn skilling hos apoteket og har en ernærende, fugtgivende, og glansgivende effekt – men den får ikke ens øjenvipper til at blive længere eller tykkere. Derudover kan man også forvente at ens øjne bliver irriterede og at ens øjenvipper, i de værste tilfælde, falder af. Hvilke andre metoder er der at vælge imellem? De fleste kvinder vælger mellem henna, øjenvippe perm, falske øjenvipper, og transplantationer! Ingen af disse metoder garanterer et naturligt resultat. Henna gør ikke andet end at farve øjenvipperne, perm udtørrer dem, og falske øjenvipper tager som regel for lang tid (og koster for mange penge). Hvad med transplantationerne? Ja, de lyder jo i bund og grund bare lidt skræmmende.

nanolash44

Hvordan plejer man så bedst sine øjenvipper? Det sidste alternativ til øjenvippepleje er øjenvippebalsam. Nanolash er en af de bedste øjenvippebalsamer markedet har at byde på i øjeblikket. Produktet har mange positive funktioner at byde på. Først og fremmest passer det på området omkring øjnene. Det regenererer øjenvipperne og gøre dem længere og tykkere. Derudover producerer Nanolash skønhedsbehandlinger resultater hurtigt efter brug – og det koster ikke en formue. Kan Nanolash øjenvippebalsam erstatte andre metoder som lover mere længde og tykkelse til øjenvipperne? Helt klart, ja!

Hvad kan man ellers sige om Nanolash øjenvippebalsam? Produktet kan sagtens konkurrere med mere etablerede metoder som lover mere længde og tykkelse til øjenvipperne. Det er en af de mest effektive måder at regenerere øjenvipperne på. Der findes selvfølgelig også andre øjenvippebalsammer, men Nanolash er en af de bedste af slagsen. Produktet slår konkurrenterne på adskillige fronter, lige fra endelige resultater til behandlingsperiodens længde til anvendelsesmetoden.

Nanolash øjenvippebalsam: det tager cirka seks måneder at gennemgå hele Nanolashs behandlingsproces. Det lyder måske som en utroligt dyr proces – men produktet, som købes i en flaske med 3 ml, indeholder nok balsam til hele behandlingsprocessen. Efter blot to-tre uger vil man kunne se en forskel. Efter to-tre måneder har man opnået det ønskede resultat. Det anbefales at man bruger balsammen et par gange om ugen for at få den ønskede effekt til at vare længere.

8b-900x506

jenvippernes tilstand forbedres betydeligt under behandlingen; Nanolash hjælper dem nemlig med at vokse længere. Når processen er færdig bliver øjenvipperne ved med at vokse, længere, tykkere, og mørkere. De bliver stærkere, fugtede, og langt mere ernærede. Derudover formindskes deres chancer for at falde ud når man bruger makeup fjerner. Sidst, men ikke mindst, er de ikke længere tilbøjelige til at blive skadede kemisk og fysisk.

Hvordan bruger man Nanolash øjenvippebalsam? Det er overraskende nemt og hurtigt – det er faktisk lidt ligesom at bruge eyeliner. Før man anvender balsammen er det vigtigt at man renser sine øjenlåg og ansigtet generelt. Jo renere huden er, jo lettere er det for de aktive elementer i balsammen at nå direkte til øjenvippernes rødder, hvor de ernæres. Tegn en tynd linje på øjenvippelinjerne ovenpå og nedenunder øjet med den lille applikator. Balsammen absorberes med det samme. Gentag proceduren indtil du har opnået de ønskede resultater.

Hvilke ingredienser er der i Nanolash øjenvippebalsam som gør at produktet er så effektivt? Balsammens effektivitet er resultatet af dens sammensætning. Kosmetikken benytter kun naturlige, planterige ingredienser og man vil derfor kunne se at der benyttes blomst- og frugtekstrakter i den. Derudover benytter produktet også adskillige vækstelementer som plejer øjenvipperne. Alle ingredienser som indgår i Nanolash balsammens sammensætning er sikre, hvilket betyder at man til hver en tid kan regne med at undgå irritation og allergiske reaktioner. Derudover kan folk som bruger kontaktlinser eller har sensitiv hud også bruge produktet. I tilfælde hvor produktet kommer i kontakt med øjnene anbefales det at vaske dem med vand. Hvis irritationen vedvarer anbefales det at stoppe behandlingen eller kontakte en læge.

nanolash 123312

Hvem bør bruge Nanolashs øjenvippebalsam? Alle og enhver som gerne vil have fabelagtige, lange øjenvipper og et tiltalende look. Balsammen kan bruges af både mænd og kvinder, men det siger jo sig selv at det højst sandsynligt er kvinder som er villige til at købe produktet. Balsammen passer især godt til folk som har korte, tynde, svage, og lyse øjenvipper. Produktet bør dog ikke benyttes af gravide og ammende kvinder, mindreårige, og folk som undergår kemoterapi. Folk med kontaktlinser eller sensitiv hud kan dog sagtens benytte balsammen.

Yderligere informationer: når man køber Nanolashs øjenvippebalsam handler det mest af alt om kvalitet. Produktet koster 299 DKK og sælges i en tætlukket pakke. Balsammen er ikke blevet testet på dyr under produktionsperioden.