Forurening, smog, damp, og sol… Sådan er livet i en storby. Findes der beskyttelse mod de forfærdelige trusler der venter rundt om hjørnet på at angribe vores dejlige, delikate ansigt? Svaret er ja! Clarins tilbyder en let, storbyvenlig solcreme med faktor 50: UV Plus Anti-Pollution. Clarins til undsætning!

Den første og vigtigste information er at produktet kan anvendes på normal, tør, kombination, og fedtet hud. UV Plus Anti-Pollution tilbyder beskyttelse mod solstråler, radikaler, og andre forurenende elementer. Cremen sikrer huden mod dannelsen af misfarvninger, rynker, ar, og tegn på aldring. Det anbefales at man benytter UV Plus Anti-Pollution fra Clarins hver dag sammen med andre farveprodukter og hudpleje kosmetikprodukter.

UV Plus Antш-2

UV Plus Anti-Pollution fra Clarins består af melonekstrakt og organisk sanicle ekstrakt. Den sidstnævnte af disse planter anerkendes for sine medicinske og helbredende egenskaber. Den indeholder æteriske olier og saponiner som har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Derudover kan ekstraktet hjælpe med sårbehandlingsprocessen – såret heler hurtige og ekstraktet lindrer irritation. Melonekstraktet reducerer nogle af de første tegn på aldring samt eliminerer de af hudens ufuldkommenheder som forårsages af eksterne faktorer. UV Plus Anti-Pollution indeholder en høj faktor solcreme hvilket beskytter huden mod solstråler.

Lidt er der selvfølgelig også at sige om produktets udseende. UV Plus Anti-Pollution fås i en hvid flaske med en kapacitet på 30 ml. Der findes tre forskellige nuancer: Transparent, Rosy Glow, og Fairness. Produktet er nemt at anvende og absorberes hurtigt af huden. Derudover efterlader det ikke hvide smudser på huden og det fremviser heller ikke urens tørreste dele. Det anbefales at anvende en scrub først, for at sikre at UV Plus Anti-Pollution kan anvendes og absorberes hurtigst muligt.