Trends indenfor modeverdenen ændrer sig konstant; men det ved vi jo alle. Her kan du læse om de forskellige makeup trends i foråret og sommeren 2016.

Farverige linjer på øjenlågene

I dette år vil det blive yderst populært at bruge neon eyeliner øverst på øjenlågene. Denne trend er svaret på de farverige øjenskygger makeup artister især bruger til modeshows. Disse linjer kan pålægges med en eyeliner, især en mat af slagsen, selvom linjens tykkelse ikke er forudbestemt. Derudover er det også en mulighed at købe færdiglavede linjer som bare kan klistres på øjenlågene.

makeup-2016

Naturlige øjenbryn

De fleste ved allerede, at øjenbryn indrammer øjnene samt får ens ansigt til at se tyndere ud. Derudover giver de også ens øjne et mere åbent look. I dette år bliver opulente, pjuskede øjenbryn moderne. Det anbefales at benytte specielle børster eller stiliserende kosmetikprodukter til at forbedre øjenbrynenes form og farve. Når du stiliserer dine øjenbryn kan du med fordel benytte følgende produkter: geler, børster, pincetter, og øjenskygger.

Eyeliner nederst på øjenlågene

Endnu en trend du kan regne med at se i 2016 er tyk, intens, og farverig eyeliner nederst på øjenlågene. Eyelineren skal tegnes ovenpå øjet for at skabe en pin up effekt. Derefter skal den tegnes nedenunder øjet. Det er vigtigt at bruge den samme farve ovenpå og nedenunder øjet.

Lilla øjenskygge

Alle vil gerne være fashionable, men lillaøjenskygge klæder langt fra alle. Farven klæder folk med grønne øjne bedst, uanset hvilken nuance de bruger. Følg reglerne nævnt tidligere og pålægge øjenskyggen både ovenpå og nedenunder øjet.

make-up trends summer 2016 (1)

Sliklæber

I foråret og sommeren 2016 skal ens læber vær farverige, delikate, og saftige. Brug gerne læbeglos eller læbestift i pink, orange, og koral nuancer. Derudover kan du enten beholde det matte look eller bruge et lag gennemsigtig læbeglos.

Makeup eller ej?

En anden fremtrædende trend du vil lægge mærke til i 2016 er det friske, naturlige, delikate look. Dette look går ud på at anvende foundation og pudder til at dække bumser og mørke cirkler under øjnene; derudover går det også ud på at fremhæve kvindens mest attraktive aspekter. Du kan bruge highlighter på kinderne, hagen, tindingerne, og under brynet. Vi anbefaler dog at du ikke bruger for meget mat eller gennemsigtig foundation.