Kvinder elsker at se smukke ud. De investerer i dem selv og bruger penge på kosmetik og professionelle skønhedsbehandlinger uden at fortryde. Det er et interessant faktum at de dedikerer en masse tid og kræfter på deres hår. Besøg hos frisørsalonen overstiger den sammenlagte frekvens af besøg hos skønheds- og neglesaloner.

Vi går ikke kun til salonen for at få klippet håret eller ændre farven. Vi vil ofte beslutte at modtage behandlinger der er designet til at forbedre hårets udseende og tilstand omgående og styrke dets glans.

Det viser sig at der er ingen grund til at gå til frisøren for at få en sammenhængende, genopbyggende, og forskønnende behandling på højeste niveau.

Nanoil har opfyldt kvinders ønske om et smukt og sundt hår, ved at skabe et produkt der plejer deres hår på samme måde som en førsteklasses frisør. Det hele er muligt hjemme hos dig selv, uden at booke aftaler og uden at miste tid.

Nanoil hårolie – hvad ligner det?

Nanoil er et hårplejeprodukt der bør findes på dit badeværelse. Når først du opdager dets fantastiske egenskaber og alsidige brug, vil du ikke være i stand til at erstatte det med noget som helst andet. Sådan perfektion i hårpleje er ikke blevet set før.

Nanoil er et produkt der er designet til hårpleje, og kommer i en smuk, elegant flaske i et tykt, hærdet glas, og med en endnu mere fantastisk duft. Det sorte glas beskytter omhyggeligt det værdifulde produkt, men end ikke sådan en smuk flaske afslører den revolution dit hår vil undergå efter den første påføring.

Aldrig før er hårpleje blevet så omhyggeligt tilpasset dine krav!

Nanoil hårolie – why hvorfor er det så perfekt?

Nanoil er en perfektionist. Det forstår at der ikke er én ingrediens der vil løse alle hårets problemer. Derfor er Nanoil hårolie tilgængelig i 3 udgaver. Hver af dem er tilpasset en bestemt type hår og et særligt niveau af porøsitet.

Intet andet produkt har nogensinde behandlet håret med sådan et øje for detaljerne.

Opmærksomhed på hårtyper, har resulteret i at Nanoil-brandet har udviklet 3 slags olier: hver er egnet til en af de 3 hårtyper. Takket være en gennemgående analyse af strukturen af menneskehår, kommer Nanoil i følgende udgaver:

  1. Nanoil for hår med lav porøsitet – tykt, stærkt men mangler volumen, fedtet og svært at style.
  2. Nanoil for hår med medium porøsitet – moderat tykkelse, ikke ødelagt endnu, men problematisk når det kommer til styling og pleje. Det er glansløst, kruset, og falder ofte ud. Mangler især vitalitet og elasticitet.
  3. Nanoil for hår med høj porøsitet – dehydreret, skadet, skrøbeligt, groft, tyndt, og falder ud. Spidserne plejer at være spaltede. Yderligere er håret kruset og statisk.

naturlig hårolie - Nanoil

Nanoil hårolie – hvorfor er det så effektivt?

Alle 3 typer af Nanoil hårolie er eliten af naturlige olier. Men her ender fordelene ved Nanoil ikke. Hårolien indeholder en række essentielle ingredienser i hårpleje: keratin, lanolin, vitamin A og E, flydende silke. Disse er substanser der afgør hårets smukke udseende og sunde vækst. Nanoil giver håret alle de nødvendige komponenter. Deres fravær ville resultere i tab af glans, vitalitet og pleje.

Nanoil hårolie – why hvorfor er det så unikt?

Nanoil gemmer andre værdifulde hemmeligheder. Disse er to innovative og unikke ingredienser der plejer og genopbygger folliklerne og fremmer hårvæksten, mens de gøre hele frisuren tykkere. Regulær oliering af hovedbunden vil resultere i vækst af nyt, ungt hår.

Nanoil hårolie – why hvorfor er det så alsidigt?

Det kan være svært at tro, men du bestemmer selv hvordan du vil påføre Nanoil. Nanoil skaber en uendelig række af muligheder.

  • Hvis du bekymrer dig om hårets genopbygning, forbedret tykkelse eller øget vækst – så brug Nanoil på hovedbunden og håret. Den bedste metode er at lade det sidde over natten og vaske det ud med en skånsom shampoo om morgenen.
  • Hvis dit hår har brug for næring og beskyttelse, så brug Nanoil på tørt eller vådt hår, men undgå hovedbunden. Du kan også tilføje det i balsammer eller lotioner for at forbedre deres virkning.
  • Nanoil vil succesfuldt erstatte hårmasker. Takket været olien, vil håret få en dybdegående genopbygning. Bare tilføj det i 30 minutter inden hårvask og påfør det både i håret og i hovedbunden.
  • Nanoil er også en perfekt beskyttelse til håret, hvis du behandler det som en leave-in balsam. Bare påfør det til fugtigt hår efter shampoo. Det vil fungere som en varmebeskytter. Men hvis du påfører det til tørt hår, vil du omgående tæmme viltre lokker og give håret et smukt udseende og glans.
  • Nanoil vil også være en god serum til at beskytte dehydreret og spaltede spidser. Bare gnid en smule af produktet ind i spidserne.

Der er masser af måder at påføre Nanoil – det hele kommer an på dig og din kreativitet. Ingen kender dit hår bedre end dig selv!