Karsprængninger, tynd hud og rødme i ansigtet er de tre mest almindelige karakteristika ved hud med couperose. De gode nyheder er, at denne problematiske hud ikke behøver at se sådan ud. Hvis du ikke har fundet det rette hudplejeprodukt endnu, et der kan lindre og forbedre hudens forsvarsmekanismer, så prøv Nanoil Anti-Redness Face Serum – lavet til at berolige og forstærke reaktiv hud.

Hvad er de basale behov for reaktiv hud?

Der er tre primære årsager til reaktiv hud: gener, hormoner og dårlig cirkulation. De skrøbelige blodkar er næsten forsvarsløse når de udsættes for dårlige vejrforhold, høje/lave temperaturer, UV lys (solarium), saune… Visse intense følelser eller varme drikke kan hurtigt få huden til at reagere med rødme, der varer ved i et par timer. Hvordan plejer man reaktiv hud? Giv lindring og få styrket blodkarrenes vægge til at forbedre din huds naturlige forsvarsmekanismer. Ræk ud efter NANOIL Anti-Redness Face Serum der ved, hvordan du plejer følsom og rødmende hud.

bedste anti-rødme ansigtsserum Nanoil

Det ideelle serum til reaktiv hud

Dermatologer og kosmetologer er enige om, at det rette lindrende produkt er en essentiel del af pleje af irriteret hud. Ansigtscreme, tonic, rensemælk og micellar vand er også vigtigt, men det er ansigtsserummet, der er i stand til at efterlade huden stærkere og afslappet i længere tid. Ansigtsserummet kan som det eneste nå dybere ind og begynde at reparere og styrke kapillærerne indefra, og dermed forhindre karsprængninger og synlige blodårer (der giver rødme).

Behandling af irriteret hud med de rette hudplejeprodukter og en sund livsstil, der involverer at man dropper cigaretterne, alkoholen og undgår stress, vil give dig de bedste resultater. Er du usikker på hvilket hudplejeprodukt du bør vælge? Lad os give dig et tip – giv NANOIL Anti-Redness Face Serum et forsøg.

Bedste kosmetiske ingredienser til reaktiv hud

NANOIL og deres nyhed beviser, at selv rødmende og reaktiv hud kan se flot ud. Hemmeligheden er formlen, der består af planteingredienser og ikke indeholder irriterende ingredienser såsom duftstoffer, alkoholer eller kunstige, overbehandlede ingredienser. Nanoil Anti-Redness Face Serum indeholder det vigtigste i pleje af irriteret hud. Ansigtsserummet er super let, trænger hurtigt ind og tilstopper ikke porerne. I den mørke glasflaske finder du:

  • Lindetræekstrakt – kendt for at have en lindrende og antiinflammatorisk effekt på huden. Den styrker også svage blodkar.
  • Cypressekstrakt – lindrer og beskytter huden mod irritation, nærer og forsegler blodårer
  • Kastanjebark ekstrakt – styrker blodkar for at forhindre blødning under huden på grund af svage kapillærer
  • Boerhavia Diffusa rodekstrakt  – en plantebaseret antixodant kendt for at hæmme aldring og efterlade huden jævn. Det giver også lindring til irriteret hud.
  • Lecitin – nærer og blødgør huden. Låser vandet for at forhindre transepidermal tab af vand.

Når det kombineres, danner alle disse ingredienser en cocktail der kan forbedre huden og er mild for selv irriteret hud. Dag efter dag kan NANOIL face serum reparere svage blodkar, håndtere hypersensitivitet, lindre huden og forhindre rødmen i ansigtet. Derudover bekæmper NANOIL Anti-Redness Face Serum tegn på aldring, forbedrer modstandskraften og får huden til at se bedre ud.

Vil du vide mere om NANOIL? Besøg nanoil.dk og lær om alle fordelene ved at bruge Anti-Redness Face Serum og andre skønhedsprodukter til hud, hår og krop.