Produktet gør at din makeup holder længere. Derudover udjævner det hudens toner og dækker ufuldkommenheder. Hvad er det? En makeup base! Hvilken base er den bedste? Måske [1 Minute Blue] fra Lancômes Visionnaire serie.

Hvad er en makeup base?

En makeup base er en af de mange produkter du bør tilføje til indholdet af din makeup taske. Dette produkt kan anvendes som en ansigtscreme til brug både før og efter brug af foundation. Takket være dette produkt holder en foundation længere. Derudover forbedrer og udglatter en makeup base hudens udseende mens den dækker hudens ufuldkommenheder, såsom rynker og akne. Denne type produkt kan hjælpe med at lindre irritation og hjælpe med at hele akne og misfarvning af huden. Dette er takket være brugen af silikone i produktionen af makeup basen.

Lancome 1min

Det anbefales som regel at bruge en nuance af makeup base som matcher ens hudtone og teint. Makeup kan bruges som highlighter med UV filter, mat pulver, dækning til ødelagte kapillærer, og mærker fra akne. Der er masser af forskellige produkter på apotekernes hylder som passer bedst til alle eller normale hudtyper. Derudover er det muligt at finde en base som passer bedst til dem som ikke ved hvilken kosmetiktype de egentlig går og leder efter.

Lancômes [1 Minute Blur] makeup base

Lancôme makeup basen forbedrer hudens udseende og dækker ufuldkommenheder. Derudover kan den hjælpe med at dække synligheden af hudens porer, udglatning af huden, og oplysning af teinten. Endnu en fordel ved at bruge et Lancôme produkt er at det gør rynker og pigmentmærker mindre synlige. Ifølge producenten af [1 Minute Blur] er det lige præcis disse formål produktet lever op til. Brugernes meninger er dog forskellige. Nogle siger at deres hudporer blev tilstoppede, nogle siger at [1 Minute Blur] overhovedet ikke virker, og resten siger at de gerne ville bruge produktet fra Visionnaire serien hver dag. En af produktets fordele er dens silikone-lignende formel. Produktet er fantastisk til folk som døjer med mærker fra akne.

Hvordan benytter man bedst Lancômes [1 Minute Blur]? Makeup basen skal pålægges efter ens hud har absorberet dagscremen. Når denne proces er færdig kan man endelig pålægge makeup basen på huden. Til sidst kan man bruge makeupvæske eller –pulver og komme videre i makeup processen.

[1 Minute Blur] makeup basen kan købes i en blå tube med 30 ml kapacitet.