Hvis du tror, at dette er endnu en almindelig shampoo, så tager du fejl. Micellar shampoo beriget med alger lanceret af Nanoil er lig med nemmere hårvask, stærkere hår og følelsen af friskhed. Tjek hvad det kan gøre, og byt din gamle shampoo med Nanoil Algae Micellar Shampoo. Så kan du selv se, at denne ændring er det værd!

Plejen af dit hår begynder det øjeblik, hvor du rækker ud efter en shampoo. Såfremt du kan rense håret korrekt uden at fjerne naturlig fugt, så vil det bestemme hvor succesfulde de næste hårbehandlinger vil være. Hver hårbalsam og hårmaske virker bedre når det påføres til godt forberedt hår. Det er derfor at det er så vigtigt, at vælge den rette shampoo. Nanoil kender til denne regel, og derfor lancerede Nanoil en serie af hårshampoos – micellar, let, utrolig effektive og beriget med ekstra ingredienser, der er ansvarlige for at pleje håret mens du vasker det.

Nanoil shampooer. Hvad gør dem anderledes?

Nanoil micellar shampoo med alger

Der er et par årsager til, at det er værd at bruge Nanoil Algae Micellar Shampoo, eller enhver anden shampoo der tilhører Nanoil Micellar-serien der viser sig at passe til dine preferencer.

1. Micellar løsning – den øgede popularitet af micellar shampoo er ikke tilfældig. Takket være disse små molekyler (miceller), efterlader Nanoils shampooer håret dybt renset ved at fjerne alle mulige urenheder og snavs, selv giftstoffer. Og det bedste er, at dette er muligt uden at forårsage tørhed til håret eller irritere hovedbunden på grund af barske rensende midler.

2. Pleje under shampoo – så mange næringsstoffer i så høj koncentration er lidt af en innovation i shampooer. De vegetabilske olier og vitaminer der findes på etiketten på flasken bruges ikke i små mængder. Alle Nanoils shampooer formuleres med store portioner af ingredienser, der har kraften til at virke inde i håret for at levere næring, fugt og styrke.

Havalger i Nanoil shampoo

En af de mest interessante ingredienser der bruges i denne serie af hårplejeprodukter fra Nanoil (f.eks. shampooer, balsammer, masker) er Nori algeekstrakt. Disse små alger er ikke kun en kilde til værdifulde nærende ingredienser, men også en naturlig UV-blokade der beskytter håret mod UVA og UVB.

Takket være denne bestanddel, så tjener Nanoil Algae Micellar Shampoo sit formål når det gælder om at pleje hår der skal bruge beskyttelse, da denne shampoo er:

  • et skjold mod sollys og frie radikaler.
  • en reduktion af hårskader.
  • genopretning af modstandskraft og glans.
  • fjernelse af hudirritationer.
  • reparation og styrke af håret.

Nanoil micellar shampoo med alger

Efter at have taget et nærmere kig på ingredienserne og effekterne der leveres af Nanoil Algae Micellar Shampoo, så er det svært at benægte, at dette produkt er designet til krævende hår. Takket være micellerne, virker denne shampoo bedre end andre lignende produkter og derudover, takket være algerne, plejer det håret under vask. Det interessante er, at denne shampoo også indeholder castorolie der er ansvarlig for at pleje hovedbunden og er antibakteriel. Dette er en simpel opskrift på hår, der er renset i dybden og en hovedbund fri for irritationer, med ingen overskydende talg eller skæl.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at Nanoil shampoo med havalger og miceller er det bedste valg for dig, så se anmeldelserne – tusindvis af kvinder verden over har lagt deres tillid hos Nanoil. Kvinderne har allerede opgraderet deres daglige hårplejerutine og begyndt at forbedre deres hår under shampoo. Du kan også gøre det!

Mere på www.nanoil.dk