Lash lift og lash lamination er stadig en populær behandling i salonen. Selv piger med meget korte vipper kan få gavn af et lash lift og lash lamination takket være processen, som ikke kræver andet end brug af passende formler. Hvad er et lash lift, hvor lang tid tager processen med lash lamination, og er det muligt at lave lash lift derhjemme? Nedenfor finder du lash lift kits, der gør det muligt.

Hvad er et lash lift, og er det værd at lave derhjemme?

Hvad er lash lamination? Hvad indebærer behandlingen? Det primære formål med processen er at reparere og give næring til øjenvipperne. Generelt udføres en lamination sammen med lash lift. Sidstnævnte er den metode, der indebærer løft af vipperne. Eftersom det udføres ved at ændre keratinbindingerne inde i håret, holder effekten i op til 8 uger.

Selv om lash lift og lamination ikke er invasivt, anbefales det at få det gjort hos anerkendte skønhedssaloner. Samtidig viser det sig, at man kan udføre behandlingen derhjemme uden bekymringer. Alt, man behøver, er et professionelt lash lift kit, der garanterer resultater på salonniveau.

Når du køber et lash lift kit, skal du sikre dig, at det indeholder alle vigtige produkter, silikonestænger og applikatorer, så du ikke behøver at købe noget ekstra. Heldigvis tilbyder flere og flere kosmetikmærker alt-i-en-muligheder, og du vil støde på mange DIY lash lift kits, der indeholder det hele.

Hvad der er i kittet, betyder lige så meget som effektiviteten af de medfølgende formler, og om de er sikre for øjenområdet. Desuden skal et kit ideelt set give os mulighed for at udføre et par behandlinger, så vi ikke behøver at købe nyt alt for ofte. Nedenfor finder du en oversigt over de mest populære sæt til lash lift og lamination derhjemme. De fleste af dem bruges også af professionelle.

Lash lift kits – Rangliste over de mest populære kits

For at få det sensationelle vippelook uden salonbesøg skal du først finde et lash lift kit. Ranglisten over de bedste kits vil helt sikkert hjælpe enhver kvinde med at finde den rigtige løsning. Listen præsenterer indholdet af et bestemt kit, dets effektivitet og den tid effekten varer.

1. Lash lift og lamination kit – Lash Lift Kit fra Nanolash

Lash lamination kits til hjemmebrug

Lash Lift Kit er et DIY-lash lamination kit fra Nanolash. Mærket hjælper kvinder med at få smukke og sunde øjne ved at fugte vipperne og give dem den bedste form. Hvorfor er dette lash lift kit værd at prøve? Det adskiller og plejer vipperne præcist, så de ser helt friske ud. Selve anvendelsen er meget enkel.

Nanolash giver os alt, hvad der er nødvendigt for at udføre behandlingen derhjemme, det vil sige både formler og tilbehør. Kittet indeholder en lash lift lim, 10 pakker med aktiverende opløsning, 10 pakker med neutraliserende opløsning, 10 pakker med keratin boost, 3 par silikonestænger (du kan klippe dem til, så de passer dig bedst) og 3 stykker vippekamme til forsigtigt at løfte vipperne. Tilbehøret kan genbruges, og kittet rækker til 10 lash lift-behandlinger.

Når du har brugt Lash Lift Kit fra Nanolash, vil du straks se længere, bukkede og flottere vipper, og du kan nyde effekten i op til 8 uger! Det er muligt takket være hydrolyseret keratin, lanolin og andre aktive ingredienser. Kittet er ikke kun egnet til lash lift derhjemme – det kan også bruges i professionelle skønhedssaloner.

2. Elleebana Lash Lift – startkit til lash lift

Med dette lash lift kit kan vi endda udføre 60 behandlinger, hvilket gør det til en god mulighed for professionelle skønhedssaloner. Et sådant antal er kun muligt, når lash lifts udføres en efter en. Med andre ord holder Elleebana lash lift kit ikke så længe, når du bruger det derhjemme. Det er nok til 15 DIY-lash lift-behandlinger.

For et DIY-lash lift-kit er det ret dyrt sammenlignet med andre kits på markedet. Det gør det til et mere populært valg blandt vippeartister.

Hvad angår de effekter, du kan opnå med det, omfatter de markant bukkede øjenvipper, selv hvis dine vipper er korte. Det særlige ved kittet er, at alle produkter også kan købes separat – hvis du kun mangler aktivatoren eller neutralisatoren, kan du sagtens nøjes med at købe et enkelt produkt.

Ud over ovenstående kosmetik indeholder kittet også: lim med børste, silikonestænger, metalapplikator, en skumfjerner, en børste og en brugsanvisning. En af de største fordele ved dette kit er, at det giver mulighed for en meget hurtig påføring. Det betyder, at behandlingen kun tager 20 minutter, hvor det normalt tager omkring en time.

3. RefectoCil Lash Lift – et kit til et holdbart lash lift

Ultrahurtig lash lamination? RefectoCil Eyelash Lift-kittet gør det muligt. Ligesom det forrige kit giver det dig mulighed for at udføre behandlingen på ekstremt kort tid. Alt sammen takket være den særlige formel med Lashperm og neutralisator, som giver fantastiske resultater på bare 13 minutter. De indeholder kollagen og cystein.

Ud over de nævnte produkter indeholder kittet fra RefectoCil 3 par silikonestænger (S, M og L), en flaske lim med en ny formel, en lash lifter samt to mini-kosmetikskåle og to børster. Alle produkter leveres i en stilfuld makeup-pose til nem opbevaring. Dette kit holder i lang tid. Det giver dig mulighed for at udføre hele 36 behandlinger.

Mange kvinder synes, det er en fordel, at de medfølgende stænger kan bruges op til hundrede gange. Det er især værdsat af professionelle kosmetologer, som bruger kittet til at lave lash lift og laminations på deres kunder.

Ved at bruge RefectoCil Lash Lift har du mulighed for at få mærkbart længere og fyldigere øjenvipper. Ved korrekt anvendelse vil vipperne blive løftet perfekt hele vejen fra rødderne.

4. Fleeky Lash Lift Kit

Fleeky Lash lift Kit starter kit er velegnet til at udføre et lash lift derhjemme. Det indeholder to poser med en Lash Lift-formel, et par silikonestænger i størrelse S og et par silikonestænger i størrelse M. Hver pose indeholder nok produkt til 2 påsætninger og skal bruges inden for 24 timer efter åbning. Kittet indeholder desuden lim, to øjenvippebørster, fire påsætningspinde og to kamme.

Fleeky Lash lift Kit er et komplet produkt, der giver dig mulighed for at udføre behandlingen og nyde effekten i cirka seks uger. Det kommer til en relativt lav pris, mens det skal påpeges, at det kun holder til 2 til 4 behandlinger.

Hvad angår lash lift kit fra Fleeky, er det en fordel, at de formler, det indeholder, er veganske, og derudover er de ikke testet på dyr. Da der er silikonestænger i to størrelser, kan behandlingen udføres, uanset hvor lange dine øjenvipper er. Det skyldes, at stavene nemt kan justeres, så de passer til dine behov.

Hele kittet kommer i en æstetisk flot indpakning, så det er også meget velegnet som gave. Med dette kit kan du give dig selv eller en, du holder af, et spektakulært look.

5. Thuya lash lift kit

Lash lift og lamination med resultater i op til 8 uger? Det er muligt med kittet fra Thuya. Produkterne i det giver dig mulighed for at løfte dine øjenvipper derhjemme, og effekten varer fra 6 til 8 uger. I løbet af denne tid er vipperne meget mere bukkede og ser mørkere ud.

Thuya lash lamination kit indeholder tre produkter – permanent gel, neutralisator og lim – alle med en kapacitet på 15 ml. Derudover indeholder lash lamination kittet fra Thuya silikonestænger og en træpind. Stængerne fås i størrelserne S til L, mens standardkittet indeholder stængerne i størrelse M.

Fordelen ved kittet er, at det giver dig mulighed for at bukke dine øjenvipper, men også for at rette øjenbryn. Så man kan sige, at dette er et 2-i-1-produkt. Alt sammen takket være gelen, som indeholder thioglycolsyre. Det er et stof, der opløser keratinbindingen i håret (på en sikker måde, selvfølgelig), så du kan give det den ønskede form.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Dette lash lamination kit er velegnet til dem, der vil bruge det derhjemme, og det er første gang, såvel som til professionelle, der allerede har udført mange af disse behandlinger. Det indeholder alt, hvad der er nødvendigt til dette formål.

Ud over specialprodukter til fastgørelse af den givne vippeform indeholder MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit mascarastænger, specielle lamination børster, en lifting pick og silikonestænger. Eye patches er også inkluderet.

Efter behandlingen med kittet fra Miya bliver øjenvipperne smukt bukkede, så det slet ikke er nødvendigt at bruge en øjenvippebukker. Formlerne i kittet er fyldt med keratin, som hjælper med at nære og forbedre øjenvipperne, samtidig med at de bevarer et naturligt look. Effekten holder dog generelt kun i op til 6 uger.

7. Lash lift og brow lamination kit Protein Reconstruction System Zola

Et kit til lash lamination derhjemme behøver slet ikke at ligne dem, der bruges af professionelle vippeartister. Nogle mærker er opmærksomme på, at der er kvinder, der går op i den nemmest mulige anvendelse af produkter til lamination. Zola er et eksempel på dette.

Brow&Lash Protein Reconstruction System består af kun tre produkter. De kommer i praktiske flasker. Hver af dem er desuden mærket med formlens navn og nummer, så man ikke bliver forvirret over, hvilken rækkefølge man skal anvende dem i. Trin 1 er Protein Strong Lifting, trin 2 er Protein Fixer, mens trin 3 er Protein Care.

Med dette lash lamination kit udføres behandlingen anderledes end på standardmåden. Her limes silikonestængerne ikke på øjenlågene. Produkterne påføres på samme måde som primer eller mascara ved hjælp af en rund børste. Som producenten hævder, er lash lamination udført med kittet i stand til at give synlige og varige resultater.

Afgørelsen: Lash lamination kits til hjemmebrug

Vores rangliste har samlet de bedst sælgende, mest populære og bedst bedømte lash lift og lamination kits. Da vi lavede denne liste, evaluerede vores eksperter hundredvis af kundeanmeldelser og vurderinger for at udvælge de bedste lash lamination kits til en lang række behov og præferencer.

Uanset om du er ny til lash lifts, eller det er en af dine foretrukne behandlinger, er det vigtigt at vælge det bedste kit, der matcher dine behov og forventninger.