Øjenbryn laminering derhjemme? VI ER INDE! Med dette bryn lamineringssæt kan du udføre behandlingen som en professionel og til sidst tæmme uregerlige bryn. Fortsæt med at læse for 5 grunde til, hvorfor du bør bruge bryn laminering derhjemme med et Nanobrow Lamination Kit.

lamineringssæt til øjenbryn derhjemme

Hvad er bryn laminering?

Bryn laminering er en skønhedsbehandling, der går ud på at påføre et specielt produkt med thioglycolsyre for at sætte brynhårene i den ønskede position og sætte dem i et par uger. Brynlaminering består af et par trin. Den første handler om at rense brynene for enhver makeup-rester. Dernæst anvender vi en speciel formel for at åbne hårets neglebånd og give hårene den ønskede form. Til sidst indstiller vi effekten ved hjælp af den sidste løsning, der holder dem på plads. Takket være bryn laminering er brynhårene tykkere, fyldigere, optimalt hydreret, hvilket giver os mulighed for lettere at style og definere deres naturlige form. Processen anbefales for det meste, hvis du har uregerlige, buskede bryn. Det er også et perfekt valg, hvis du vil spare tid, ved at undgå at lægge brynmakeup, eller hvis du kan lide naturligt lignende bryn.

Nanobrow Lamination Kit
– lamineringssæt til øjenbryn

Hvor længe holder bryn laminering?

Typen og kvaliteten af brugte lamineringsprodukter er en af de faktorer, der påvirker, hvor længe effekterne varer. Uanset om det er til professionel eller hjemmebrug, bør alle bryn lamineringssæt være dermatologisk testede og milde for huden. Effekten efter bryn laminering varer fra 4 til 6 uger, afhængigt af din hudtype og dine øjenbrynshår. Herefter kan du lave behandlingen igen. Det er vigtigt at undgå at fugte brynene i 24 timer efter bryn laminering, da vand kan ødelægge effekten; Du skal også undgå brynprodukter som bryngeler, blyanter eller farvetoner, som kan få effekten af laminering til at falme hurtigere. For de bedste og længstvarende resultater, anbefales det at bruge produkter som øjenbrynsserum og -forstærkere efter bryn laminering for at bevare øjenbrynshårets sundhed.

Kan man bruge bryn laminering derhjemme helt alene?

Brynlaminering er en simpel skønhedsbehandling, der giver dig mulighed for at få fantastiske, pæne brynhår. Ved at bruge de rigtige værktøjer og kommercielt tilgængelige præparater kan du bruge bryn laminering derhjemme. Bare husk at gøre det efter brugsanvisningen. Bryn laminering derhjemme vil give dig glattere, nemmere håndtering af bryn, hvis form forbliver den samme i lang tid. Det er også et godt valg, hvis du ikke vil udfylde dine bryn hver dag, men du vil have smukt definerede bryn hele tiden. Den nemmeste måde at laminere bryn på derhjemme? Et praktisk bryn lamineringssæt med essentielle produkter og tilbehør til at gøre arbejdet lettere – gå efter Nanobrow Lamination Kit.

brow lift før/efter

Hvorfor skal du bruge bryn laminering derhjemme med Nanobrow Lamination Kit? 5 grunde:

 1. Er dine bryn uregerlige, strittende eller for tykke og uoverskuelige? Bryn laminering derhjemme vil hjælpe dig med at tæmme dem og give dem en fejlfri form i mange uger. Du vil være i stand til at give op på hverdagens brynfyldning, men hvis du kan lide at lægge brynmakeup, så vil bryn laminering helt sikkert øge dit makeup-look.
 2. Bryn lamineringssæt til derhjemme fra Nanobrow koster ikke mere end én aftale i en kendt skønhedssalon. Det bedste er, at med kun ét sæt kan du udføre over 10 bryn laminerings behandlinger! Det er at spare penge og komfort på én gang.
 3. Du er stadig to uger før din bestilte salonaftale, og du er færdig med at vente? Brug bryn lamineringssættet derhjemme fra Nanobrow. Du kan laminere dine bryn hurtigt, nemt og nyde salon-kvalitetsresultater. Processen vil tage en time højst. Stadierne af behandlingen er beskrevet detaljeret i brugsanvisningen.
 4. Synes du, at laminering af bryn i hjemmet er for kompliceret? Nix! Med dette brugsklare bryn lamineringssæt kan du nemt få laminerede bryn. Sættet indeholder alle nødvendige produkter og tilbehør, der giver dig mulighed for at udføre over 10 behandlinger. Hver flaske har et nummer og er mærket for at gøre opgaven nemmere.
 5. Du kan sige farvel til uregerlige bryn! Takket være bryn laminering derhjemme, får du perfekt børstede, skinnende bryn, der ser fejlfri ud døgnet rundt i 6 uger. Du kan øge resultatet ved at lave henna eller toning også.

Nanobrow Lamination Kit – Hvad er det lavet af?

Bryn lamineringssæt til hjemmet Nanobrow indeholder:

 • lim til bryn (brynlim)
 • hårløftende produkt (Lifting lotion)
 • setting produkt (Fixer)
 • børste
 • spoolie
 • 10 engangsapplikatorer

Efterbehandling af bryn laminering

Efter at have lavet bryn laminering skal du følge nogle regler for at nyde effekten i længere tid. Her er hvad du skal undgå efter laminering af dine bryn:

 1. Undgå at fugte brynene i 24 timer efter bryn laminering, da vand kan ødelægge effekten og forringe ydeevnen af brugte produkter.
 2. Brug ikke brynprodukter såsom brynblyant, pudder eller gel i 24 timer efter laminering.
 3. Undgå at gnide eller røre ved brynene for ikke at ændre den skabte form på brynene eller ødelægge effekten af bryn laminering.
 4. I 24 timer må du ikke bruge saunaer, svømmebassiner og andre steder, hvor huden er udsat for fugt eller varme.
 5. Brug ikke solsenge eller udsæt ikke huden for solen i mindst 24 timer efter brynlaminering.

Besøg nanobrow.dk for at lære mere om bryn laminering med Nanobrow Lamination Kit!