Sommeren er lige rundt om hjørnet og de fleste planlægger at tage på stranden for at få så meget sol som muligt. Det er sundt for menneskekroppen at tage solbad, så længe vi gør det på den sikre måde. Man skal altid huske at beskytte sig mod solens stråler. Pharmarecis’ Sun Protect 50+ er din krop sommerklar!

Nok er nok, også når der er tale om solbadning

Menneskekroppen bruger solens stråler til at producere D vitamin. Denne slags vitamin hjælper knoglerne og huden med at fungere optimalt. Den optimale dosis solstråler er omkring halvanden time om dagen. Man skal helst udsættes for solen i denne periode, helst om eftermiddagen. Det er værd at huske på at det kan være farligt at være i solen for længe. Man bliver dehydreret, får pigmentmærker, og risikerer at udvikle hudkræft. Så hvad skal man gøre for at kombinere sikker solbadning med adskillige timers solstråler? Svaret er simpelt: brug en god solcreme.

Sun Protect 50+1

Pharmaceris har udviklet en hydro-lipid, beskyttende ansigtscreme ved navn Sun Protect 50+. Produktet kan både anvendes af voksne og børn – men det må ikke anvendes af nyfødte som er yngre end 6 måneder. Solcremen byder på faktor 50+ beskyttelse og anbefales til folk som har sensitiv og problematisk ansigtshud. Dens formål er at forebygge solskoldninger, dehydrering, og pigmentmærker. En af de største fordele ved dette Pharmaceris produkt er at det kan anvendes af alle, selv folk som har undergået adskillige dermatologiske procedurer.

Hvordan virker Pharmaceris Sun Protect 50+? Takket være dets UVA og UVB filtre afspejler solcremen solens skarpeste stråler. De høje filtre er dog ikke alene om denne beskyttelse, da de andre ingredienser i solcremen også spiller vigtige roller. Titanium dioxid beskytter ansigtshuden mod fotografisk aldring, rynker, og solmærker. Shea smørret lindrer irritationer og ernærer huden. Produktet forårsager ikke allergiske reaktioner – det er hypoallergen og mild mod huden. Sidst, men ikke mindst, benyttes der ingen farvestoffer eller parfumeelementer i Sun Protect 50+.

Pharmaceris solcremen kan dubbes på huden op til 30 minutter før man går ud i solen. Det anbefales at man påfører et nyt lag hver anden eller tredje time samt efter man har været en tur i vandet. Sun Protect 50+ byder også på adskillige andre fordele. Cremen absorberes hurtigt og efterlader ingen hvide pletter. Huden dækkes hverken med smudser og olierige lag. Man kan købe kosmetiktuberne på 50 ml.