Forberedelse og grundlæggende make uppleje

Første skridt er at forberede og rense huden. Dette er et vigtigt skridt for succes, da det gør din makeup(){} kan vare længere og ser naturlig ud. Brug en god moisturizer sportssammen med makeupfjerner for at få væsker til at Hydrat huden. Fugtchokplejeprodukter som aloe vera, hvedekimolie og grøn te er gode til at berolige huden og efterlade den med mindre irritation og rødme. Derefter anvend et lag foundation for at dække op alle de uregelmæssigheder på huden. For at opnå et naturligt udseende skal du vælge en foundation der matcher din hudtone. Det er en god idé at kombinere denne foundation med et lag concealer for at skjule Mørke pletter do eye bags.

Opret en base for dine øjne

Det næste trin er at oprette en base for dine øjne. Påfør en øjenskygge primer, som vil hjælpe med at fjerne alle uregelmæssigheder og forbedre dine øjenskygger. Derefter kan du påføre en lys skygge, der svarer til din hudtone over hele øjenlåget, der hjælper med at skabe et jævnt grundlag. Du kan også anvende en klar øjengel, som vil hjælpe demp øjenlågsbevægelser.

En drastisk omdefinering af øjenomgivelserne

Tilføj derefter et mørkere skyggelag som har en kontrast farve fra din hudtone, og brug det for at definere dine øjenlåg. Start fra ydersiden af øjet lige over derefter, skub det ind i en vellykket kurve. Herfra kan du også stole lidt mere ved hjælp af en pensel for at forfine definerede linjer. Dette hjælper med at løfte øjenlågene op og gøre dem optisk større. Derefter skal du anvende en lidt lyser skygge end den du anvendte før på øjenbrynbenet og indvendige øjenkrog, og derefter påføre en lys skygge over det hele øjenlåget for at blande alle skygger.

Fremhævede øjne

Læg derefter et lag med glitrende øjenskygge på ydersiden af øjet og gå ind. Det glatte, glitrende udseende vil fremhæve hver celle i detekkede område og gøre øjet optisk større. For et mere misundelsesværdigt udseende kan du vælge en mindre børste for at anvende skyggen V fidus pen Lidt nede på øjenlåget for at gøre det mere dramatisk. Du kan også bruge glatte, diskrete toner til at afvise det kantede udseende ydersiden af øjet, mens du blande det ind i resten af øjenlåget. Tilføj derefter et lag med en mørkere øjenskygge i yderkanten igen for at give det en lille ekstra definering. Endelig tilføj et lag med et mørkere skygge på det indvendige hjørne af øjet for et endnu mere intenst look.

Øjenliner til volumen

Brug en eyeliner farve, der matcher din hudtone for at lave en V-formet linje på det indvendige hjørne. Dette skaber en dyb, dramatisk effekt og hjælper med at fjerne optisk dine øjenlåg. Derefter læg en klar øjengel til at samle formen og gøre øjenlågene optisk større. Brug derefter en vippebukker til at bøje og forlænge dine vipper for et meget dramatisk look. Tilføj slutningen eyeliner, kun ved udmundingen af øjet for at skabe illusien af, at øjnene er større. Du kan også bruge en sort øjenskygge til dette skridt, hvis du ønsker, eller du kan blande den sorte eyeliner med en hvid øjenskygge for et helt unikt look. Sluttelig kan du tilføje et lag mascara for at forvandle dine vipper til en mere dramatisk look.

Færdig makeuper

Sluttelig tilføj un en glans til ansigtet, ved hjælp af et lag pudder. For at opnå den bedste effekt, skal du sørge for, at blush og pudder matcher hinanden og er i harmoni med dit naturlige farveskema. For at give et naturligt lys til dine øjne, kan du tilføje en hvid øjenskygge i ydersiden af øjet og gå ind til en vellykket kurve. Derefter, for at få dine øjenlåg til at se mindre trætte ud, tænd tilføje et lag mørkere øjenskygge i det indvendige hjørne og på det ydersiden af øjet på øjenlåg. Med disse mask makeup tips kan du få dine øjne ovenpå og optisk større end nogensinde. Lykke med dit nye look!