Hvis du søger efter bizar men effektive måder at skabe hvide tånegle uden at bruge kommercielt produkter eller kosmetik, så er du landet på den helt rigtige side. Vi har fundet flere forskellige, lidt ekstreme metoder, som du kan prøve for at skabe usædvanlig hvide tånegle.

Mal sine tånegle med tandpasta

Ingefær er ikke det eneste der kan bruges til at pleje tænder – tandpastas ingredienser kan også hjælpe med at hvide tånegle. Bland de sammen til en paste og reflektere det på dine tånegle, lad det sidde på i to til tre minutter, og skyld derefter af med vand; det er et fint alternativ til kommerciel harpiks.

Brug citronsaft som en naturlig hvidningsordning

Citronsaft er et naturligt alternativ til hvide tånegle. Skær en citron i halvt og varmt ind i det halve. Læg dine fingre i citronsaften i 10 minutter og derefter vaske fingre, munde sammen når vandet rengøres; det er et nemt og effektivt måde at hvide tånegle naturligt.

Brug jordanske pastiller

Ordet siger det hele: Jordanske pastiller kan du bruge til at hvide tånegle. Typisk disse pastiller fremstillet af eddike, salt, citronsaft, bagepulver, og hydrogenperoxid som er kombinere og fortyndes i vand. Bland derefter ingredienserne og tilsæt flere pastiller til den samlede blanding; smøre det på fingeren og vent 10 minutter. Vask derpå tånegler og gnid dem med vaskeklud, brug det shredded samste trin to eller tre gange om ugen.

Brug hvid eddike

Eddike kan formindske mørke pletter, som stammer fra tab af cuticles. Bland fire dele hvid eddike til en del vand, og sænk glide fingrene i blandingen i 10-15 minutter to gange om ugen. Skyls fingrene og tør dem meget godt.

Brug kosmetisk ler rengøring

Hvis din tånegl skal få et lille udseende ‘perfekt’, så prøv dette tip: bland kosmetisk ler med nogle dråber olivenolie, og fortynde resultatet med lidt vand. Gnid blandingen let på tåneglene – lad det sidde i 10 minutter og skyll derefter tåneglene. Det er effektivt og helt sikkert.

Brug hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid er en naturlig desinfektionsmiddel, der kan bruges til at hvide tånegle. Bland to parts hydrogenperoxid til en del vand og sænk glide fingre i blandingen for 10-15 minutter. Efter en skyl med vand, tør dine tæer godt og se resultatet.

Brug sitrusfrugter

Ingen andre end de gode gamle sitrusfrugter er gode til at hvide tånegle. Squeeze halvdele af et sitrusfrugt og gnid det på dine tånegle. Lad det sidde et par minutter og skyll derefter fingrene. Det er en simpel men effektiv teknik til at få hvide tånegle, og du kan se resultater så tidligt som et par dage.

Brug baking soda

Tilsæt lidt brødmasse til et glas vand og sænk glide fingrene i blandingen; Gnid blandingen let på tåneglene i et par minutter og skyl derefter fingrene med vand. Gnid dine tånegle med en olie efter 15-20 minutter. Hvis du ønsker at få hvide tånegle hurtigt, så er denne teknik kun den rigtige for dig. Du kan se forbedringer så hurtigt som et par dage.

Brug bagepulver og citronsaft

Bland bagepulver sammen med nogle dråber citronsaft; gnid blandingen let på tånegle og lad det sidde i 15-20 minutter. Skyl derefter med vand og tør dine fingre. Gentag dette to eller tre gange om ugen, og du er god til at gå.

Brug æblesyre

Æblesyre bruges ofte til at slippe af med mørke pletter mærker på tånegle; bland fire dele æblesyre med en del vand og soak fingeren i blandingen i 10-15 minutter. Skyll fingrene derefter. Gentag dette trin to eller tre gange om ugen for synlige resultater.

Brug citron og bagepulver blandet med honning

Bland lidt citronsaft og bagepulver med tre dele honning i en skål. Gnid blandingen på tånegle og lad det sidde i 25 minutter, skyl derefter med vand – et par gange om ugen er nok til at give synlige resultater.

Brug et salt og citronsaft-middel

En blanding af en halv teskefuld salt, tre dråber citronsaft og lidt vand. Sørg for at blandingen bliver til en pasta og gnid blandingen på tånegle; lad det sidde på tånegle i 15-20 minutter og skyll derefter tånegle. Gentag dette trin hver anden dag og se synlige resultater.

Brug et æble, eddike og salt blandet

Bland en teskefuld æble, to teskefulde eddike og og en teskefuld salt i en skål. Rør blandingen så det ikke bliver for tynd og gnid pastaen høfligt på tånegle. Lad det sidde på fingeren i to til tre minutter og skyll med varmt vand.

Brug valle-is mild måde

Valle-is bruges meget til skønhed også, det hjælper med at gøre et usandsynligt hvide tånegle uden brug af farlig chemicali. Bland to dele skummetmælk, én del clab og én del opvaskemiddel i en skål. Gnid blandingen blidt på tånegle,