At vælge den rigtige øjenvippe lim kan være overvældende, da det er mange mærker og typer at vælge imellem. . I denne artikel vil vi hjælpe dig med at finde den bedste øjenvippe lim egnet til din hudtype og øjenvipper.

Hvad er øjenvippe lim?

Øjenvippe lim er en speciel type klæbemiddel, som er designet til at holde falske øjenvipper på plads. Det er normalt lavet med en ingrediens, der holder vipperne sikkert på plads, men kan nemt fjernes, når du er færdig med at bære dem.

Eksperttips ved valget af øjenvippe lim

Overvej din hudtype

Ikke alle limtyper er gode til enhver hudtype. Hvis du har følsom hud, skal du kigge efter lim, der er formuleret med naturlige ingredienser. Disse kan minimere risikoen for hudirritation. Hvis du har olieholdig hud, skal du kigge efter en vandfast lim.

Kontroller holdbarheden

En god øjenvippe lim skal være i stand til at holde dine vipper på plads hele dagen. Nogle af de bedste mærker kan endda holde vipperne på plads i op til 24 timer. Du skal dog være sikker på, at limen er nem at fjerne i slutningen af dagen.

Vælg en lim med kort tørringstid

De fleste af os ønsker ikke at vente længe på, at limen tørrer. Derfor er det en god ide at vælge en lim, der har en kort tørringstid. De fleste af de bedste lim tørrer på mindre end et minut.

Overvej farven på limen

Nogle lim kommer i hvid, mens andre kommer i sort. Hvid lim tørres klart, så den er usynlig, når den er tør. Sort lim kan til gengæld give illusionen af ​​eyeliner, hvilket kan forbinde dine vipper meget pænt med dine faktiske vipper.

Top 5 øjenvippelim

Her er vores top 5 liste over øjenvippe lim, som vi mener er de bedste på markedet lige nu.

1. Duo Brush-On Lash Lim

Duo Brush-On Lash Lim er kendt for sin styrke og holdbarhed. Den er vandfast og holder godt på olieholdig hud. Denne lim kommer også med en børste-applikator for nem anvendelse.

2. Revlon Precision Lash Lim

Revlon Precision Lash Lim tørrer hurtigt og går fra hvid til klar, når den tørrer. Den er også vandfast og har en meget præcis applikator.

3. LashGrip Eyelash Lim

LashGrip Eyelash Lim er en af de bedste lim for folk med følsom hud. Den er formuleret med naturlige ingredienser og er fri for hårde kemikalier.

4. Ardell LashTite Lim

Ardell LashTite Lim er en stærk, vandfast lim. Den er perfekt til folk, der bærer deres vipper i længere tidsperioder.

5. Eylure Lashfix Lim

Eylure Lashfix Lim er en anden stor mulighed for folk med følsom hud. Den er latexfri og formulert med blødgørende ingredienser, der er blide på huden.

Uanset din hudtype er det vigtigt at huske at altid teste et nyt produkt på et lille område af huden for at sikre, at du ikke har en allergisk reaktion.

Opsummering

At vælge den rigtige øjenvippe lim kan tage lidt tid og forskning, men de ovennævnte tips skal hjælpe dig med at finde den perfekte lim til dine behov. Fra at tage hensyn til din hudtype til at overveje holdbarhed og farve, er der mange ting at overveje, når du handler efter øjenvippe lim. Husk at tjekke for allergiske reaktioner og altid følge producentens instruktioner om anvendelse og fjernelse. Held og lykke med din søgning!