Kvinder er sjældent tilfredse med deres naturlige øjenvipper. Normalt er de næsten ikke synlige og tynde. Moder natur er ikke alt for gavmild, når det gælder vipper, og derfor søger kvinder efter de bedste løsninger for at opnå det ønskede resultat. DIY-vippebuketter er blandt mulighederne. Hvilke produkter fortjener den største opmærksomhed?

DIY eyelash extension? Ja, det kan godt lade sig gøre!

Det er ikke altid, at forsøget på at få sunde, voluminøse vipper ender med succes. Det er almindeligt kendt, at øjenvippehårenes livscyklus er kort, hvilket betyder, at når en vippe vokser, falder den anden ud. Det er en helt naturlig proces, som ikke kan ændres.

Mascaraer, der gør øjenvipperne fyldigere, og serummer, der får øjenvipperne til at vokse, har en effekt, der enten er midlertidig eller kræver en del tid. Semipermanent lash extension kan på den anden side forværre det naturlige øjenvippehår, og nogle kvinder har svært ved at vænne sig til, at de ikke kan ændre på den vippestil, som en lash tech har lavet.

Derfor begynder det kosmetiske marked at tilbyde DIY-vippebuketter, der hjælper os med at ændre vippernes look fuldstændigt inden for få minutter. Det er et ægte gennembrud, der tager markedet med storm. Vippebuketter til hjemmebrug er også perfekte til kvinder, der elsker at eksperimentere med deres udseende.

Samtidig får de mange forskellige vippeprodukter os til at overveje, hvilken af dem der egentlig er det bedste valg. Det kan være en svær beslutning. For at fjerne al tvivl har vi samlet de bedste DIY-vippebuketter. Hvilke er de bedste?

Opsummering af de bedste DIY vippebuketter til lash extensions. Hvilket produkt fortjener at blive hyldet som det bedste?

Denne oversigt over de bedste DIY-vippebuketter er lavet for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. De præsenterede produkter skiller sig ud fra konkurrenterne. De giver dig mulighed for nemt at anvende lash extensions derhjemme inden for et par minutter.

Der kan dog kun være én vinder når det kommer til de bedste lash extensions til hjemmebrug. Vinderen har de bedste funktioner og er mest behagelig at have på. Lad os komme til sagen. Fortsæt med at læse for at finde de bedste DIY-vippebuketter samt andre bemærkelsesværdige produkter!

1. Vippebuketter DIY Lash extensions fra Nanolash

Vi placerer uden tvivl DIY Lash Extensions fra mærket Nanolash øverst på ranglisten. Når alt kommer til alt, blev mærket kendt gennem vippeprodukter i topkvalitet. Nogle af dem er effektiv kosmetik til øjenvippepleje, andre fungerer godt til styling af vipperne.

De mest krævende kunder vil være tilfredse med DIY Lash Extensions. Produktet er godt til hjemmebrug såvel som til vippeteknikere.

DIY-vippebuketterne fra Nanolash er premiumprodukter fremstillet af et let og blødt materiale. Det betyder, at du kan have dem på uden nogen form for ubehag. Det siger sig selv, at dette gør dem til et perfekt valg for dem med meget sensitive øjne.

DIY Lash Extensions er designet til at ligne ægte vipper. Du behøver ikke at bekymre dig om unaturlige vipper, der ikke ser pæne ud. Det er faux mink-lignende vipper, der er perfekt tilpasset øjenlågets form og som passer sammen med de naturlige vipper, selv hvis de er tynde og svage.

DIY Lash Extensions fås i en pakke med 36 vippebuketter i 8 stilarter at vælge imellem, og hver pakke har 3 længder: 10 mm, 12 mm og 14 mm. Ifølge produktoplysningerne skal der bruges 4 eller 5 vippebuketter pr. øje, så en æske burde være nok til 4 påsætninger. I virkeligheden er det muligt at genbruge vippebuketterne efter at have taget dem af og rengjort dem grundigt, så en enkelt pakke rækker til mange flere vippebehandlinger. Takket være de mange forskellige vippestilarter kan du desuden få et naturligt look såvel som et mere dramatisk look.

Mærket tilbyder også et komplet sæt med vippebuketter til DIY-anvendelse. Her er, hvad det indeholder:

  • Nanolash bonder – den begynder at virke klæbrig efter ca. 30-60 sekunder og – udjævner vippernes farve.
  • Nanolash sealer – med den kan du nemt og hurtigt fjerne det klæbrige lag fra vipperne.
  • Nanolash remover – den hjælper med at fjerne vippebuketterne, når du vil, uden at beskadige de naturlige vipper.
  • Øjenvippepincet – fremstillet af rustfrit stål.

Produkterne indeholder 5 milliliter hver, så de burde holde længe.

DIY Lash Extensions kan påføres på mindre end 10 minutter. Producenten lover, at det eneste, man behøver at gøre, er:

  • At påføre bonderen og vente til den bliver klæbrig nok.
  • At placere en vippebuket ca. 1 mm fra vippekanten.
  • At duppe sealeren hen over vipperne.

Uanset om du har erfaring med påsætning af lash extensions eller ej, bør du ikke have problemer med disse vippebuketter. Du kan have dem på i op til 5 dage, dog siger kvinder, der har prøvet dem, at DIY Lash Extensions endda kan holde i op til 8 dage, hvis man husker at pleje dem ordentligt.

Selvom producenten hævder, at der er tale om vippebuketter til engangsbrug, fandt vi online-anmeldelser, der tydeligt viste, at vipperne ikke ændrede form, når de blev fjernet. Med andre ord kan de genbruges.

På baggrund af ovenstående faktorer er vi ikke i tvivl – DIY Lash Extensions fortjener at blive rangeret højest!

2. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit er et andet produkt, der kan bruges til DIY eyelash extension. Kort sagt er det et basissæt, der muliggør klassisk påsætning af vipper.

Det indeholder vippebuketter i forskellige størrelser plus vigtigt tilbehør til lash extensions derhjemme. Disse DIY-vippebuketter er ret lette og ser naturlige ud, men den sorte strimmel er ret tyk, hvilket kan være en ulempe. I tilfældet med Nanolash er vipperne placeret på en tynd strimmel, der garanterer nem påsætning. Her skal du tænke på at placere den rigtigt på vippekanten.

Producenten hævder, at man kan påføre vippebuketterne på 10 minutter. Men taget strimlens tykkelse i betragtning, kan påsætningen tage længere tid. Den estimerede holdbarhed er fire dage, men du skal være opmærksom på, at for at opnå det, skal du også købe et ekstra produkt – overnighter – og påføre det på vipperne hver dag inden sengetid. Selv hvis du gør det, er det stadig en kortere tid end de otte dage med DIY Lash Extensions fra Nanolash. For at gøre tingene værre kan du ikke genbruge Falscara-vipper, når du har dækket dem med overnighteren.

3. Velour- Xtensions Kit

Vi rangerer Velour- Xtensions Kit som nummer tre i vores oversigt. Dette DIY-kit til lash extension skal gøre det muligt for kvinder at opnå de ønskede resultater derhjemme. Samtidig indeholder det ikke en sealer, så vi er nødt til at købe den separat. Det er helt sikkert en af de største ulemper.

Velour- Xtensions Kit er traditionelle vippebuketter til DIY-anvendelse. Vi kan bruge dem til at skabe et naturligt look på vipperne. For mere dramatiske looks som Russian Volume skal vi bruge flere vippebuketter.

Påsætningen bør tage omkring 15 minutter, hvilket er lidt dårligere end DIY Lash Extensions, der påsættes på mindre end 10 minutter. Velour-Xtensions Kit-vipper skal kunne sidde i 5 dage, men producenten siger, at det afhænger af den efterfølgende pleje, hvor længe man kan bruge dem.

4. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit er den næste på listen. Vippebuketterne kommer i forskellige længder og stilarter. Vi kan bruge dem til at lave Russian Volume-lignende vipper eller bare gøre vores vipper lidt fyldigere.

Lashify Starter Kit vippebuketter kommer med andet tilbehør. Selvom vippekittet har en flot indpakning, er prisen en dealbreaker for mange, da den topper in-salon lash extensions. Lashify Starter Kit indeholder også kun 10 Vippebuketter, hvilket kun betyder én påsætning. De tilgængelige refills indeholder også kun 10 vippebuketter og er sandsynligvis de dyreste produkter i deres kategori. Kort sagt, hvis du beslutter dig for Lashify, skal du være opmærksom på at bruge mange penge.

Hvad angår påføringen, skulle det tage 10 minutter, men producenten påpeger, at det kan tage længere tid, når du bruger dem for første gang. Vi burde kunne bruge dem i omkring 5 dage, men mærket påpeger igen, at det er forskelligt fra person til person.

5. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit er også designet til påsætning derhjemme. Det er vipper, der ser naturlige ud, og som tilbyder forskellige stilarter og længder.

Producenten hævder, at disse lash extensions kan påsættes på kun 10 minutter. Desværre er brugerne ikke enige. Anmelderne påpeger den dårligt formede applikator, plus at det kræver masser af erfaring og ekspertise at placere vippebuketten på vippekanten.

I modsætning til Nanolashs vippebuketter kan Lilac St Intro Starter Kit volde mange problemer for begyndere. I dette tilfælde kan du få en anden applikator, men det gør kittet ufuldstændigt.

Lilac St Intro Starter Kit vippebuketter kan holde i 2 til 4 dage. Det er lidt mindre end for eksempel DIY Eyelash Extensions.

6. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit ligger på sidstepladsen i vores oversigt. Dette er DIY eyelash extensions til hjemmebrug. Producenten hævder, at man kan bruge dem til at skabe Hollywood Volume-vipper såvel som mere naturligt udseende-vipper, men man kan være i tvivl, når man ser på disse vippebuketter. Vipperne er ret tykke og har et stærkt buk. De kan se ret unaturlige ud, når vi sammenligner dem med Nanolashs DIY Lash Extensions for eksempel.

Ud over vippebuketterne indeholder kittet vigtigt tilbehør, der hjælper med påføringen. Processen skulle tage omkring 10 minutter, og kvinder, der har prøvet produktet, synes at bekræfte det.

Desværre ser det ud til, at problemet er, hvor længe Glamnetic-vippebuketterne bliver siddende. Producenten nævner “flere dage”, men nogle brugere rapporterer, at vipperne faldt af efter blot én dags brug. Vi gætter på, at det kan afhænge af efterpleje og den måde, man påfører vippebuketterne på.

Der er uden tvivl plads til forbedringer, når det gælder Glamnetic Lash Extension Kit.

De bedste DIY-vippebuketter – Oversigt over produktrangering

Kvinder, der køber DIY-vippebuketter, står helt sikkert over for mange dilemmaer. Forhåbentlig vil vores oversigt kaste lys over eyelash extension derhjemme og gøre beslutningsprocessen nemmere.

DIY Lash Extensions fra Nanolash er helt sikkert et førende produkt; det har alle funktioner og er hurtigt og nemt at bruge, hvilket gør at du helt sikkert vil opnå de ønskede resultater.

Når du vælger vippebuketterne, skal du tænke på et mærke såvel som de tilgængelige vippelængder og stilarter. Du er nødt til at matche dem til din øjenform og det look, du er ude efter. Med disse ting i tankerne vil du helt sikkert træffe det rigtige valg.