Der er ingen tvivl om, at formen, volumen, farven og øjenbrynene har en stor indvirkning på, hvordan hele ansigtet ser ud. Den rette brynmake-up kan få ansigtet til at se slankere ud, øjnene større og blikket mere udtryksfuldt.

Fashionabelt look for brynene… Hvad betyder det?

Make-up trends for bryn har ændret sig masser af gange i løbet af årene – lige fra de overplukkede bryn, der dominerede 90’erne, til de nuværende moderigtige tykke og buskede bryn. Kvinder i dag går efter et naturligt look og… bekvemmelighed.

Semipermanent brynmake-up er blevet ekstremt populært, især microblading, som sikrer langtidsholdbar øjenbrynsstyling. Men professionelle behandlinger og procedurer er ikke de eneste løsninger, der opnår spektakulære bryn.

Du er helt sikkert bekendt med de klassiske brynmake-up produkter – blyanter, brynpuddere, pomader, men har du nogensinde hørt om en brow pen? I dag vil du lære hvad en brow pen er, hvordan du bruger den i din brynmake-up, og hvordan du laver en microblading-effekt på øjenbrynene med den.

Nanobrow Microblading Pen

Produktet fås i farverne:

Hvad er en brow pen?

Huller og sparsomme områder, hvor øjenbrynene ikke vil vokse, asymmetriske bryn – en god brow pen er løsningen på disse og andre problemer. En brow pen er et brynmake-up produkt, der ligner en almindelig pen, men formlen er tilpasset til hudens behov. Det er et produkt, der tillader dig at omhyggeligt udfylde dine øjenbryn, dække hullerne, give brynene et tykkere look, tilføje farve til dem, og skabe langtidsholdbar men naturlig make-up.

Hvilken brow pen skal du vælge? Vi har testet en masse af dem (inklusive Anastasia Beverly Hills, Nanobrow, Tarte, Urban Decay og BeneFit) og tjekkede deres anvendelighed og præcision. En brow pen vi anbefaler til både nybegyndere og professionelle inden for make-up er Nanobrow Microblading Pen. Vi har enstemnigt konkluderet at Nanobrow brow pen fortjener førstepladsen på vores liste over de bedste make-up produkter til bryn.

Nanobrow brow pen – produktdetaljer

Nanobrow eyebrow pen er et innovativt værktøj til brynmake-up. Det har en højt pigmenteret og vandfast formel, der er designet til alle hudtyper. Den tynde applikator, der er inspireret af microblading-behandlingen, tillader dig at præcist udfylde hullerne i dine øjenbryn, mens du bevarer en naturlig effekt. Det tillader dig at skabe individuelle, hårlignende strøg, der minder om ægte brynhår. På denne måde kan du skabe en effekt af visuelt tykkere, voluminøse og mere udtryksfylde øjenbryn, der ligner de har undergået microblading. Make-uppen bliver på i op til 24 timer, så du ikke skal bekymre dig om at det forsvinder eller tværes ud i løbet af dagen.

5 årsager til at Nanobrow brow pen er et “musthave” skønhedsprodukt

1) Du kan få en effekt, der ligner microblading – du kan udfylde hullerne med millimetertynde strøg og dine øjenbryn opnår en tydeligere form, farve og ultimativ volumen.

2) Du kan være sikker på, at din make-up kan holde til alt – den vandfaste formel bliver på huden, selv på en varm dag eller under intens træning. Når dagen er omme kan du vaske make-uppen af med en almindelig make-up fjerner på ingen tid.

3) Du behøver ikke tider hos skønhedssalonen – brug Nanobrow brow pen, så vil dine øjenbryn se ud som om, at du er trådt ud af en skønhedssalon. 🙂

4) Du kan nemt vælge den perfekte nuance for enhver hårfarve – Nanobrow brow pen-nuancerne passer både til “varme” og “kolde” skønhedstyper. Der er nuancer, der passer til blonde, brune, røde og sorte hår.

5) Intet behov for genopfriskning i løbet af dagen – blyant, brynpudder eller pomade udtværet og væk fra huden? Takket være Nanobrow brow pen skal du ikke længere bekymre dig om det.

@nanobrow.official NANOBROW Microblading Pen #nanobrow #microblading #microbldingpen #eyebrows #makeup #browlift #eyebrowstyling ♬ original sound – Nanobrow

Make-up med Nanobrow brow pen – hvordan gør man det?

Det er ikke svært at definere brynene med en brow pen! Her er nogle trin til at hjælpe dig med at bruge en brow pen for at sikre, at du kan skabe effekt, der minder om microblading:

Trin 1: Vælg den rette nuance af din øjenbrynspen – Warm Blonde, Ash Blonde, Warm Brown, Dark Brown, eller Espresso. Sørg for at nuancen passer til din naturlige brynfarve, hårfarve og hudtone (varm/kølig).

Trin 2: Friser dine øjenbryn med en spolebørste for at adskille og style brynhårene samt give brynene den rette form.

Trin 3: Udfyld øjenbrynene. Start med den nederste brynlinje. Husk at holde pennen i en let vinkel og skab hårlignende, korte strøg for en naturlig effekt. Hvis der er huller i dine øjenbryn, så udfyld dem med pennnen. Undgå at skabe pletter, der er for mørke eller for tykke. Når du tegner hårlignende strøg, så følg altid hårets naturlige vækstretning. Bemærk, at øjenbrynene vokser i forskellige retninger, afhængig af lokation (inderste del, midterdel og spids).

Trin 4: Sæt øjenbrynene. For at holde dine øjenbryn på plads, så kan du bruge en gennemsigtig brow gel.

TIPHusk at definere øjenbrynene med en pen tager noget øvelse, så mist ikke modet, hvis du ikke får den ønskede effekt den første gang. Du kan øve på din håndryg ved at tegne små, hårlignende strøg.

Nanobrow brow pen sikrer pålidelig præcision og gode effekter, der efterligner microblading-behandlingen. Flere naturlige nuancer vil lade dig vælge det perfekte produkt til at skabe fantastisk brynmake-up. I modsætning til hvad man skulle tro, så er det ikke svært at male brynene med en pen, og den holdbarhed du opnår overgår i høj grad de klassiske blyanter eller øjenskygger. Ønsker du at skabe langtidsholdbar, flot og naturlig brynmake-up på samme tid? Tag et kig på nanobrow.dk. Ud over den nøjagtige brow pen, kan du finde masser af produkter, der kan gøre din daglige styling af brynene til den bedste del af din make-up rutine!