Når vi køber makeup foundation håber vi altid at det produkt vi køber formår at dække alle vores huds urenheder. Derudover skal det også helst holde længe og få vores ansigt til at se godt ud. Men en gang imellem bliver man desværre skuffet – nogle gange siger producenten at produktet er fantastisk, men kunderne siger noget andet. Spørgsmålet er jo så om det kan betale sig at købe Estée Lauders Double

Wear Stay-in-Place foundation?

Producenten siger at denne foundation kan holde i op til 15 timer. Det er selvfølgelig en tiltalende garanti, især for folk som arbejder mange timer og gerne vil se godt ud det meste af dagen. Denne foundation ligner en forlængelse af huden når den bruges ordentligt – man får et opfriskende look takket være dens naturlige effekt. Den skifter ikke farve og efterlader ikke smudser. De klodsede iblandt os vil være glade for at høre at den ikke smitter af på tøjet (medmindre man kommer til at tørre sit ansigt i den hvide skjortes ærme). Produktet varer længe og er behagelig at have på. Ifølge producenten har produktet et mat finish. En anden fordel er at der ikke er nogle olieagtige elementer i produktet, hvilket gør at det ikke tilstopper hudens porer. Denne foundation er selvfølgelig blevet testet af dermatologer. Af denne grund er de sidstnævnte informationer yderst vigtige for folk som har fedtet eller kombination hud. Disse kvinder bør overveje at bruge en smule gennemsigtigt mat pulver.

Double Wear Stay-in-Place (1)Hvordan bruger man Estée Lauders Double Wear Stay-in-Place foundation? Når man står op om morgenen anbefales det at man anvender en fugtgivende creme på huden, hvorefter man bruger en makeup base. Efter anvendelsen af disse produkter vil denne foundation holde meget længere. Double Wear Stay-in-Place skal spredes på huden med fingrene eller en flad makeup børste. Sidst, men ikke mindst, kan man dække mindre urenheder med en concealer med en spids børste – dette produkt bør kombineres med det underliggende lag foundation ved at dubbe på det med fingeren.

Denne foundation befinder sig i en gennemsigtig flaske med et gyldent låg. Takket være den farveløse krop kan man altid se hvor meget kosmetik man har at arbejde med. Det er dog en skam at Estée Lauders foundation ikke har en bekvem applikator eller en anden type dispenser. Når man gerne vil have makeup på skal man hælde produktet ud i håndfladen – hvilket betyder at man ikke kan undgå at spille lidt. Flasken indeholder 30 ml foundation. Når man køber Double Wear Stay-in-Place foundation kan man vælge mellem 30 forskellige nuancer, såsom Pure Beige, Bone, Pale Almond, Sand, og Écru. Denne foundation produceres efter en semi-væske formular og er derfor nem at bruge.