Trist og mat hud, manglende fasthed og så videre… Det er tegn på, at din hud mangler vigtig hydrering. Du må gøre noget ved det! GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser er en ansigtscreme designet til alle, uanset alder, geografisk placering eller erhverv. Dette remedie dækker alle din huds behov!

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser – den unikke ansigtscreme.

Ved brug morgen og aften, dagligt, leverer den unikke ansigtscreme 24-timers fugt og næring til træt hud. Herved sikres, at din hud får et boost af styrke og energi og således genvinder sin tidligere udstråling. Verdens sødeste maltesiske honning med en lang række gavnlige hudplejeegenskaber, det er hvad Maltese Honey Face Moisturiser er baseret på. 

Som bekendt har honning forskellige anvendelser og er meget populær. Honning reducerer fugttab, regulerer talgkirtlerne, opstrammer huden og reducerer rynker. Dens beskyttende egenskaber værdsættes af kvinder over hele verden. Forbedret hudtone, lysning af misfarvninger og styrkelse af den hydrolipide hudbarriere er nogle af de egenskaber der findes i honningen. Det er netop disse egenskaber, der gør det muligt for GHASEL fugtighedscreme at vise sit maksimale potentiale.

Hvad kan jeg forvente af Maltese Honey Face Moisturiser?

  • langvarig hydrering,
  • fjernelse af pletter og ufuldkommenheder,
  • forbedring af hudens smidighed og elasticitet,
  • beskyttelse mod miljøfaktorer,
  • udglatning rynker og fine linjer,
  • nærende og regenererende egenskaber,
  • fjernelse af mørke rande og tegn på træthed,
  • styrkelse af hudens hydrolipidbarriere,
  • bekæmpelse mod frie radikaler og oxidativ stress.

Ved at bruge ansigtsfugtighedscremen regelmæssigt forbedres hudtonen, elasticiteten og hydreringen. Dette medfører et boost af energi, der varer hele dagen. Det er nok at duppe cremen på den afrensede hud i ansigtet og på halsen morgen og aften. Gnid det derefter ind i huden i cirkulære bevægelser for at øge dens virkning.

GHASEL fugtighedscreme – ingredienser

Maltese Honey Face Moisturiser’s forbløffende resultater skyldes honning direkte fra Malta. Dette søde fugtighedsbevarende middel fra den unikke ø støtter kampen mod hudproblemer. Produktet reducerer inflammation og anti-age egenskaberne forhindrer rynker og fine linjer, og udglatter allerede eksisterende linjer og rynker. Når honningen forstærkes af sheasmør forhindrer de tilsammen fugttab. Herved efterlades huden perfekt glat og dejlig blød.

Desuden indeholder formlen koffein, der har stimulerende egenskaber. Dette reducerer hævelser og mørke rande og øger energien. Egenskaberne i form af anti-age giver smidighed og fasthed, og produktet ilter og forsegler også blodkar. Formlen er rig på vitamin E med antioxidante egenskaber. Den beskytter huden mod frie radikaler og oxidativt stress og giver en ungdommelig glød.

fugtgivende ansigtscreme

Prøv selv GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser!

Denne fugtighedscreme er helt unik og kan håndtere selv ekstremt tør, slap hud. Det rige indhold af ​​vitaminer og mineraler er vigtig for hudens genopbyggende processer. Den maltesiske honningbaserede fugtighedscreme hjælper træt hud og beskytter mod skadelige faktorer.

Dag for dag booster Honey Face Moisturiser hudens forsvarsevner. Herved bliver huden hurtigt frisk, revitaliseret og ungdommelig i længere tid. Det er maksimal komfort og langvarig hydrering. Vent ikke! Prøv GHASEL! Lær mere: www.ghasel.dk