Et godt vippeserum kan være uundværligt når det kommer til at holde sine vipper sunde og smukke. Brugen af et serum kan helt sikkert forbedre dine vippers tilstand og regenerere dem. Det er en god måde at styrke dine vipper på efter at have brugt falske vipper, vippeextensions eller mascara. 

Husk på at vipper er meget delikate, og det er det hele værd at gøre en ekstra indsats for at passe på dem så de ikke falder ud eller knækker. Det er meget nemt at skade dem, så du bør gøre alt for at undgå det. Et godt vippeserum kan gøre den opgave så meget nemmere. 

Hvordan vælger du det bedste vippeserum der kan give dig de ønskede resultater? Vælg altid produkter med en god formel og tjek altid online anmeldelser for at vælge det bedste produkt til dine vipper. 

Vi ved at det kan være tidskrævende, så vi har derfor forberedt en rangering af de allerbedste, for at gøre dit valg nemmere. 

Her er en rangering af de 6 bedste vippeserummer du kan bruge til at forbedre dine vipper som en prof!

TOP 6 VIPPESERUMMER

1. Nanolash Eyelash Serum

Vil du gerne give dig selv tykke og lækre vipper der ikke har brug for nogen form for makeup? Nanolash Eyelash Serum kan hjælpe dig! Dette vippeserum er den perfekte løsning hvis du har korte og tynde vipper, eller hvis de er skadede af forskellige former for stylende behandlinger. Dette produkt sikrer dig længere vipper efter kun 30 dage, der er så vidunderlige at du vil begynde at undre dig over at du ikke har taget mascara på. Dette vippeserum har en god formel, så du behøver ikke at bekymre dig om irritation, da det er godkendt til sensitive øjne. Den smarte applikator gør påføringen smart og behagelig. Serummet styrker folliklerne og gør vipperne mere modstandsdygtige og velplejede. Glem alt om falske vipper og se hvor nemt det er at gøre dine vipper længere helt naturligt! Dette vippeserum er testet af specialister og er stærkt anbefalet af dem. Sunde, tykke og volumniøse vipper? Ja – og det hele bare i ét produkt. Tjek Nanolash Eyelash Serum ud og oplev det på egne vipper! For os er det simpelthen en SENSATION!

2. Lashcode Eyelash Serum

Dette vippeserum er endnu en skønhedsjuvel der giver dig fejlfrie resultater. Dette serum giver plejende, regenererende og styrkende egenskaber. Det fugter hver en vippe, selv de mindst af dem. Den præcise applikator sikrer at du ikke får nogen problemer med påføringen. Efter cirka 2 uger vil du se de første ændringer. Dette serum vil gøre dine vipper dobbelt så lange. Bare en penselstrøg er nok til at opnå smukke resultater du ikke kan misse. Den unikke formel blander naturen med de nyeste opdagelser fra kosmetologien. Takket være dette serum vil de plejende ingredienser penetrere folliklerne, hvilket vil give dine vipper alt hvad de har brug for. Formlen indeholder, blandt andet, arginin, soja- og hvedekimekstrakter, baicalein og et peptidkompleks. Frem naturlig vippevækst og genopbyg dine øjenvipper med Lashcode Eyelash Serum!

3. RevitaLash Eyelash Advanced

Tykkere og stærkere vipper? RevitaLash Eyelash Advanced serum er måske et godt valg hvis du ønsker at opnå sådan en effekt. Det sikrer at dine vipper får et naturligt, men udtryksfuldt look. Formlen indeholder vigtige aminosyrer, biotin, aktive nanopeptider og B-vitamin. Derudover er den også rig på botaniske ekstrakter – grøn te, hvede, calendula og ginseng. Vippeserummet er udviklet af øjenlæger. Det kan bruges af allergikere og veganere. Det er ikke testet på dyr. Hvis du bruger vippeextensions behøver du ikke bekymre dig om om produktet opløser limen. Hvis det bruges regelmæssigt gør RevitaLash Eyelash Advanced serum dine vipper blødere, tykkere, længere og mere modstandsdygtige.

4. RapidLash

Et styrkende vippeserum der er en god mulighed hvis du vil forbedre tilstanden af dine vipper. Formlen indeholder vitaminer, naturlige olier og ekstrakter. Det er et oftalmologisk og dermatologisk testet produkt. Dette vippeserums unikke formel med HEXATEIN® 1 complex, plejer vipperne og styrker dem. Det indeholder også panthenol (vitamin B5), biotin og græskarkerneekstrakt. Dette anbefalede vippeserum giver vipperne en smuk glans og glød.

5. Xlash

Dette effektive vippeserum kan gøre dine vipper mørkere og tykkere. Det er sikkert af bruge og du kan begynde at se dets virkning efter kun 3 uger. Dette vippeserum er ikke testet på dyr. Det er hyperallergent. Formlen indeholder aktive ingredienser der styrker hårvækst og giver kraft til svage vipper. Takket være disse egenskaber, falder vipperne mindre ud og stopper med at knække. 

6. Latisse

Et anbefalet serum for øjenvipper og øjenbryn, der stimulerer hårvækst. Det er blevet klinisk testet og lever op til FDAs standarder. Engangsapplikatorerne er designet til dagligt brug så du nemt kan påføre produktet uden at bekymre dig om at få det i øjnene. Formlen indeholder bimatoprost, der bliver brugt til at behandler øjensygdomme. 

Fandt du det serum der levet op til dine ønsker blandt de nævnte på listen? Prøv det af og se hvor nemt det er at opnå de ønskede resultater – uden en aftale hos en professionel skønhedssalon!

Med et godt vippeserum kan du passe på dine vipper som en prof. Alt du skal gøre er at huske at påføre produktet regelmæssigt! Sig hej til fugtede, plejede og længere vipper – præcis alt det du forventer!