Prøv de revolutionerende ColorCuts Highlighting Foam Strips!
Sølvpapir revner, rasler og skader håret under farveproceduren? Aldrig igen! Highlighting Foam Colouring Strips fra ColorCuts gør enhver farveteknik simpel, hurtig og uden risiko for skader.

Det maltesiske ColorCuts brand er en af de førende brands på frisørmarkedet. Brandet laver håraccessories og -udstyr i harmoni med miljøet ved brug af solenergi eller genbrugte materialer. De nye Highlighting Foam Strips er 80% genbrugt. Brandets teknologier i kombination med erfaring lader dem skabe specialiserede accessories, der er værdsat af frisører fra overalt i verden. Det er en revolution i frisørverdenen!

Det er på høje tid at prøve ColorCuts Highlighting Foam Strips!

De termiske Highlighting Foam Strips gør det nemmere at opnå spektakulære farveresultater og er nyttige i enhver hårsalon. Strimlerne er perfekte til striber, balayage eller sombre. De passer med alle farveteknikker og farveprodukter. De er mere resistente overfor revner og krøl, du kan vaske strimlerne i hånden eller i vaskemaskinen og genbruge dem. Bare rolig! Kvaliteten forbliver det samme.

ColorCuts strimlerne kommer i 4 forskellige farver til at hjælpe dig med at skelne mellem forskellige hårfarver der bruges, så man undgår at lave fejl og bruge en forkert farve. De er tynde, fleksible og holdbare. Det bløde materiale tilpasses perfekt til din hånd når du påfører farveprodukter. Strimlerne er klar til brug og kan bøjes og foldes frit.

color cuts highlight hårwraps

Det varmeinsulerende materiale sørger for en optimal og sikker temperatur i håret – det overopheder og brænder ikke håret. Det er især vigtigt når man afbleger hår. Highlighting Foam Strips er limfrie, men får et stærkt greb når de kommer i kontakt med farveprodukter. Den unikke tekstur tillader dem at blive på plads – uden at glide af håret under påføring af farve. Få denne komfort, som intet sølvpapir kan give dig.

Highlighting Foam Strips – egenskaber:

  • Fleksibelt og let skummateriale
  • Resistent mod revner og folder
  • 100% kontrol over farveprocessen
  • Genanvendeligt
  • Til alle farveteknikker
  • Semi-transparent materiale og forskellige farver
  • Ingen risiko for skader eller brændt hår
  • Perfekt til highlights eller ombre
  • 200 strimler med dimensioner på 100 x 305 mm

Brugsvejledning: Tag en sektion af håret med den ønskede bredde og sæt strimlen under. Påfør farveproduktet og fold strimlen på langs og, hvis håret er meget langt, så dæk det med endnu en strimmel. Lad det sidde i den korrekte tid. Under behandlingen, så kan strimlen nemt foldes op for at overvåge processen og lave rettelser. Træk herefter forsigtigt strimlerne af håret og vask, så de er klar til at blive genanvendt.

Resultat: Altid sikker, behagelig og tilfredsstillende hårfarvning med ColorCuts Highlighting Foam Strips.

Mere information om ColorCuts produkterne kan findes på colorcuts.mt

 

bedste hårfarvning strimler