Leder du efter den bedste brynmascara? Brug vores valg!
Mange trends indenfor brynmascara kommer og går. Indtil videre har vi haft buskede bryn friseret på usædvanlige måder, samt perfekt symmetri, hvilket blev populært på grund af Kardashian-søstrene. Der er dog én ting der ikke har ændret sig: velformede og naturlige bryn. Her kommer en brynmascara ind i billedet: et produkt, der minder om en almindelig mascara men udstyret med en mindre og mere nøjagtig spolebørste.

Vælg din yndlingsbrynmascara! 

En mascara til øjenbrynene er essentiel, hvis du vil have, at de er perfekt stylede, fyldigere og smukkere. Hvordan vælger man den bedste? Det har vi gjort for dig – mød de mest hyppige valg på skønhedsmarkedet, der er testet af vores kosmetikeksperter. De har brugt et par uger på at teste forskellige brynmascaraer, bedømme deres præstation, hold og effekter. Nu er det din tur – tjek vores rangliste og vælg din yndlingsbrynmascara.

Fordele ved en god brynmascara

Mascara til øjenbryn bruges til brynpleje og tilføjer farve, tekstur og tæmmer viltre hår. Ofte vokser øjenbrynene i forskellige retninger, så en god brynmascara hjælper med at tæmme dem og holde dem på plads. Brynmascaraer er tilgængelige i forskellige farver og matcher den rigtige farve på dine øjenbryn, samtidig med at den kan dække grå hår. Det er bedst at gå efter disse formler, der fortykker og plejer brynene på samme tid, da enhver kvinde drømmer om øjenbryn som Brooke Shields’!

RANGLISTE: valget af den bedste brynmascara

NUMMER 1. NANOBROW SHAPE MASCARA 

nanobrow shape mascara
Mmere information: www.nanobrow.dk

Denne brynmascara har fortryllet hele verden! Nanobrow Shape Mascara er perfekt til at style, forme og tilføje farve og volumen. Hvis du drømmer om fyldigere, udtryksfulde bryn med naturlig farve, der ser flot ud i alle slags lys – så har du fundet den! Nanobrow-mascaraen virker godt i tilfælde af buskede samt tynde og sparsomme bryn. Formlen med silica forbedrer brynenes look og ét lag mascara tilføjer definitioner og laver en effekt med synligt tykkere, velformede bryn. Naturlige nuancer fremhæver farven på dine bryn rigtig fint og den langtidsholdbare præstation vil overraske dig positivt.

  • APPLIKATOR – den som Nanobrow Shape Mascara tilbyder har charmeret os mest. Den er flot raffineret og nøjagtig. Spolebørsten har en god fordeling af børster. Derudover er den lavet af nylon, så den dækker brynene med et lag af mascara på en måde, der opbygger volumen. Make-up med spolebørsten er altid hurtig, klumpfri og klistrer ikke hårene sammen – i stedet er brynene tæmmede og disciplinerede.
  • VORES ANMELDELSE – det er den eneste brynmascara, der har bestået alle vores tests uden problemer: langtidsholdbare kvaliteter, tilgængelighed, farver, formel, ingrediensliste, make-up effekter. Vi anbefaler den varmt!

NUMMER 2. LANCOME SOURCILS STYLER BROW MASCARA

Et ret dyrt produkt. Kan en stor størrelse (6,5 ml) kompensere for prisen? Du vil helt sikkert ikke klage over effekterne, da de er ret tilfredsstillende. Lancome Sourcils Styler er et fint produkt, der giver dine øjenbryn volumen og langtidsholdbare effekter i flere timer!

  • APPLIKATOR – denne diamantformede børst har stjålet vores hjerter. Det har vist sig, at denne type design virker fint i make-up! Den snupper nemt hårene og farver selv meget tynde og små hår.
  • VORES ANMELDELSE – det viser sig, at dette innovative design virker godt – Lisa Eldridge, professionel MUA og medskaber af mascaraen, løb en risiko med den usædvanlige form på mascaraen, og det var en god beslutning. Mascaraen vil overskride forventningerne af selv meget krævende brugere, da den klarede de fleste tests.

NUMMER 3. DIOR DIORSHOW ON SET BROW MASCARA

Dior-mascaraen tilbyder en klassisk børste og tre nuancer af gel-formel at vælge mellem, inklusive en transparent version, der passer til enhver øjenbrynsfarve. Den gennemsigtige variant vil redde dem, med meget mørke hår, da der ikke er nogen mørk farve tilgængelig, hvilket kom bag på os. Mascaraen forbedrer volumen, får øjenbrynene til at se flotte ud, og formlen indeholder mange naturlige komponenter. Denne mascara er en måde at lave flot og udtryksfuld make-up på.

  • APPLIKATOR – klassisk og kegleformet spolebørste har bredt fordelte børster. Den er designet på en måde, der passer de fleste øjenbryn. Den kan gøre huden lidt plettet, hvis øjenbrynene er tynde og sparsomme.
  • VORES ANMELDELSE – Dior er berømt for sine fantastiske produkter, så udover den knapt så gode spolebørste, så virker mascaraen godt til make-up. Den styler og tykke og usamarbejdsvillige øjenbryn. Den gode komposition har givet den en høj plads på vores rangliste.

NUMMER 4. KIKO MILANO EYEBROW FIBERS COLOURED MASCARA

Kiko Milano-mascaraen er et produkt med en usædvanlig, gelagtig konsistens, som fører til en mindre pigmenteret formel når man sammenligner med andre produkter vi har nævnt. Den styler hårene godt og plejer dem, da den indeholder forskønnende og beskyttende panthenol. Kiki Milano brow mascara har særlige fibre, der griber fast i hårene og opbygger deres volumen, så hårene ser synligt fyldigere og tykkere ud.

  • APPLIKATOR – breder nylonbørste med en ualmindelig form, der passer til… sofiskerede make-up brugere eller folk med tykkere bryn.
  • VORES ANMELDELSE – denne brynmascara er interessant. Den farver brynene, sikrer et naturligt look og holder hele dagen. Prisen er virkelig lav, men størrelsen er stor (8 ml) og produktet er ret effektivt.

NUMMER 5. LORD & BERRY MUST HAVE TINTED BROW MASCARA

Must Have Tinted Brow Mascara mascara fra Lord & Berry har overrasket os. Dette britiske brand er muligvis ikke så berømt som de andre, men det er værd at tjekke ud, især hvis dine øjenbryn er tætte og fyldige, men også tynde. Mascaraen booster volumen, da den indeholder nylonfibre og en særlig ingrediens, der er beskrevet af brandet som Hydroviton® PLUS. Den er ansvarlig for at fugte brynhårene.

  • APPLIKATOR – Lord & Berry brynmascara har en specialdesignet applikator i form af en spolebørste: den er i nylon og børsterne danner en spiral. Børsten er ret stor, så du vil øve dig lidt i at bruge den ordentligt.
  • VORES ANMELDELSE – mascaraen er værd at bide mærke i og dne vil helt sikkert appellere til mange make-up fans. Ulempen er den høje pris og lille størrelse. Mascaraens særlige formel tørrer hurtigt og sikrer en naturlig, udtryksfuld brynmake-up på samme tid.