Hvis du leder efter den perfekte tørshampoo til at opdatere og genopfrisk dit hår uden brug af vand, er Batiste og Aussie nogle af de største navne derude. Men hvilket mærke er det bedste for dig? Nedenfor goer vi over deres lignende og forskellige egenskaber.

Batiste vs. Aussie

Hvorfor tørshampoo?

Før vi går videre til detaljerne om de to mærker, lad os tale lidt om fordele ved at bruge tørshampoo. Tørshampoo er et fantastisk værktøj til at opdatere og opfriske uden brug af vand. Det kan hjælpe dig med at fjerne fedt og olie og tender et fint finish til dit hår. Det kan også hjælpe dig med at få volume og tekstur. Det er specielt nyttigt når du skal til et event og har brug for at se præsentabel ud, eller når du er på farten uden mulighed for at få et bad.

Batiste

Batiste er et verdenskendt mærke af tørshampoo. Det er brugt af unge og gamle og er et af de mest populære mærker af tørshampoo blandt stylister og skønhedsproducenter. Det har mange forskellige slags tørshampooer til forskellige hårtyper – fra fint hår til mørkt hår. Deres produkter er kendetegnet ved deres let tekstur der egner sig til at absorbere fedt og olie, så du hurtigt og nemt kan få et frisk og velordnet hår i løbet af få sekunder.

Batiste tilbyder en række forskellige typer tørshampooer herunder volumen- og stylingprodukter til dem der har behov for mere volume og definition. Deres produkter har en let og naturlig duft. De er også hurtigt absorberende. Deres tørshampooer kan fås i et væld af forskellige farver og teksturer, så der helt sikkert er noget der passer til alle.

Aussie

Aussie er et andet velkendt mærke der har eksisteret i mange år. Det australske brand er kendt for sit forfriskende, friske udseende. Aussie’s produkter er målrettet enhver hårtype og er kendt for at være særdeles opløftende og med til at give dit hår et boost af glans. Deres produkter tilbyder en række forskellige typer tørshampooer udviklet specielt til definiting, volumen og styling.

Aussies tørshampooer er præget af en frisk, lys citrusduft der endda kan have en lettere mediteranean-vibe. Deres produkter er lette og absorberende, men har en tyk tekstur der gør det let at stylle. Deres produkter kan bruges til alle hårtyper og efterlader dit hår blankt og hydrerede, ikke klæbrig eller tung.

Fordelene ved begge mærker

Der er flere muligheder når det kommer til at vælge det rigtige produkt fra de to mærker. Begge mærker har deres egne fordele. For det første er begge blide egen håret. Begge mærker indeholder milde plejestoffer der virker fugtgivende og mildt ifht håret. For det andet har begge mærker produkter der absorberes hurtigt. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om rester efter produkterne.

Derudover giver begge mærker en frisk og forfriskende duft som dekontannerer fedt og olie fra hårrødderne. Hvis dit hår tidligere har været fedtet er det en god idé at bruge tørshampooer fra disse to mærker for at gøre det lidt lettere for håret. På den måde kan du opnå et sundere, rene hår.

Hvad skal du vælge?

Et af de store spørgsmål er selvfølgelig: Hvilken tørshampoo skal man vælge – Batiste eller Aussie? Det afhænger selvfølgelig meget af dine specifikke behov og hvilken type hår du har. Hvis du leder efter noget mildt, fugtgivende, men alligevel stærkt tørshampoo, anbefaler vi Batiste. På den anden side, hvis du leder efter en frisk og opløftende duft, skal du prøve Aussie.

Uanset hvad du vælger, er begge mærker et godt valg for tørshampoo og kan hjælpe dig med at opnå et friskt, velholdt hår. De har forskellige egenskaber som vil kunne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt for netop dit hår. Det mest afgørende er at du finder det produkt der passer bedst til din hårtype.