Designere er for nyligt begyndt med at skabe deres egne kosmetiksamlinger. Vi kan vælge mellem tusindvis af parfumer med skuespilleres autografer og shampooer med tommel-op fra modeller. Nu kan du købe Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani. Lad os finde ud af om denne trend er indsatsen værd.

Hvad er Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani? Det er et kosmetikprodukt som highlighter, forbedrer, og udglatter ens hudtone. Derudover indeholder det oplysende pigmenter som afspejler lys, glimter, og forbedrer ens teint så man ser sundere og pænere ud. Takket være dens lyse konsistens er produktet nemt at bruge og det smudser ikke. Når dagen er slut er det nemt at tage af. Derudover kan produktet blive mørkere som dagen går.

Giorgio Armani

Giorgio Armanis Luminous Silk Foundation pålægges med en makeup børste designet af selv samme designer. Det anbefales som regel at man bruger denne foundation med en flad, stor makeup børste. Takket være denne børste kan du med lethed anvende produktet.

Sidst, men ikke mindst, kan du købe Luminous Silk Foundation i flere end 20 nuancer – er det lidt for meget? Svaret er selvfølgelig nej. Jo flere nuancer der er, jo lettere er det at matche den med din hudtone. Du kan vælge mellem beige, brun, og mange andre forskellige nuancer. Hvordan vælger man den bedste nuance? De fleste prøver de forskellige nuancer på deres håndled, men dette er en fejl! Det er jo vores ansigter som skal dækkes med foundation, ikke vores hænder. Det anbefales at afprøve de forskellige nuancer på hagen eller kinden.

På trods af sin status som kendt modedesigner er flasken ret almindelig. Den har en sort hætte og en gennemsigtig krop som ikke er yderst iøjnefaldende. Den største fordel ved Luminous Silk Foundation er at den benytter en dispenser med pumpe. Med et eneste tryk kan man dispensere lige præcis den mængde foundation som du skal bruge til at pålægge din makeup. Det er dog umuligt at fjerne de sidste rester fra produktet, da de bliver liggende på bunden.