En creme, der hurtigt absorberes, fugter i dybden og giver masser af værdifulde vitaminer… Det er muligt med Maltese Honey Body Cream fra Ghasel.

Træt af at vente på resultater fra andre skønhedsprodukter? Med Ghasel Maltese Honey Body Cream er forbedringen i hudens tekstur tydelig at se allerede fra første brug. Fugten, der gives af cremen, har en effekt på huden i 24 timer. Produktet er let og lige så rig som tykke cremer, hvilket er den perfekt ekombination, da den fugter huden i dybden uden at efterlade et tungt lag. Den er perfekt til brug om dagen og natten – et energiboost i form af vitamin C, B23 og E om morgenen og en session med genopbyggende, lindrende og dyb næring om aftenen.

god body balm med honning

Honning, sheasmør og avocadoolie – komposition uden mystik

Det tager ikke et geni at se, at honning og skønhedsprodukter går rigtig godt smamen. Honning øger deres værdi, da det tilføjer en masse vitaminer, antioxidanter og bioelementer. Ghasel kosmetik er baseret på timianhonning fra Malta, da det er kendt for at indeholde den højeste koncentration af vitamin C fra alle honningtyperne. Hjemlandet kaldes ofte for “honningens land” takket være den store produktion af denne delikatesse og de endemiske biarter, der bor på øen.

Udover den unikke timianhonning, er der også andre værdifulde ingredienser: Sheasmør, avocadoolie, calendula og hestekastanjeekstrakt samt stokroseekstrakt. De er alle vigtige for at pleje dig effektivt, både om dagen og om natten. Den nærende Ghasel Maltese Honey Body Cream er en kilde til effektive antioxidanter, der modvirker tegn på for tidlig aldring – slap hud uden opstramning og med rynker og dehydrering.

Den fine lyserøde farve skyldes kombinationen af den fint duftende honning og vitamin B12.

Kompositionen: Aqua, Butyrospermum Parkii smørekstrakt, honning, Cetearylalkohol, Glycerin, Persea Gratissima frugtekstrakt, Stearinsyre, Propylenglycol, Palmitinsyre, Cetearyl Glucosid, Parfume, Myristinsyre, Althaea Officinalis Root ekstrakt, Calendanum Hippomus Extract, Calendanum Seculwer ekstrakt , Maltodextrin, Glucose, Cyanocobalamin, Tocopheryl Acetat

Ingen konserveringsstoffer, parabener, GMO’er, silikoner eller kunstige farvestoffer.

Ghasel hudpleje med honning

Ghasel Maltese Honey Body Cream er definitionen på 100% naturlige ingredienser

Dette lette produkt, der er rig på utroligt værdifulde ingredienser, absorberes hurtigt ind i huden uden at efterlade et fedtet lag på den. Maltese Honey Body Cream er designet til daglig pleje af moden og tør hud. Maltesisk honning og sheasmør gør huden glødende med en ungdommelig glød, mens alle irritationer og rødme fjernes. Dette milde produkt giver omgående lindring og en behagelig følelse af friskhed til kroppen – det hele handler om omhyggeligt udvalgte plantebaserede komponenter, der ved hvordan man plejer kroppen. Naturlige ingredienser er det bedste, du kan give din hud!